IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2010, 17:01   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan sabır diledi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, sel felaketinin meydana geldiği Rize’nin Gündoğdu Beldesi’ni ziyaret etti.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 26 ağustosta sel felaketi yaşanan Rize’nin Gündoğdu Beldesi’ni ziyaret etti. Rizelilerin sorunlarını dinleyen Erdoğan, “Sabır, sabır. Sorunlarınız çözülecek. Arkadaşlarımız sizin için çalışıyor” dedi.
Başbakan Erdoğan dün öğlen saatlerinde Başbakanlık’a ait ANA uçağıyla geldiği Trabzon’dan Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait iki helikopterle Rize’ye hareket etti. Erdoğan selin meydana geldiği bölgeyi havadan inceledi. Helikopterler daha sonra Rize Jandarma Komutanlığı pistine indi. Buradan karayoluyla selin meydana geldiği Gündoğdu Beldesi’ne giden Erdoğan, yıkılan evlerin bulunduğu Yıldız Sitesi Mevkii’ni ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Erdoğan, kendisine sarılan yaşlı kadınlarla sohbet etti, yıkılan binaları inceledi.


Korumalar halkı kızdırdı

Gündoğdu’da yıkılan hemen hemen her evin önünde duran Erdoğan, yanına gelen herkesin sorununu dinlemeye çalıştı. Bu sırada Başbakan’ın yanına gelen Gülen Yazıcı, “Bizim evimiz arka tarafta.Yoldan geçip gitmeyin. Bizi de dinleyin” dedi. Erdoğan, bir süre dinlediği Yazıcı’nın sorunlarının çözülmesi için yetkililere talimat verdi ve “31 ailenin evi yıkıldı. Her türlü yardım yapılacak, yeni evlerine kavuşana kadar mağdurlara kira yardımı da yapılacak” dedi.
Daha sonra, Salim Bilgin’le damadı eski muhtar Osman Kutay’ın cesetlerinin bulunduğu arazinin yakınına giden Başbakan Erdoğan’ın etrafının korumalar ve basın mensuplarıyla çevrili olması vatandaşları kızdırdı. Bir vatandaş, “Başbakan buraya halk için geldi, bizim için geldi” diye bağırdı. Vatandaşı yanına çağıran ve sorunlarını dinleyen Erdoğan, “Sabır sabır. Sorunlarınız çözülecek. Arkadaşlarımız sizin için çalışıyor. Herkesin sorunları tabii ki çözülecek” dedi.


Sarma dolma daveti

Erdoğan ve beraberindeki bakanlar son olarak Veliköy Vadisi’nde incelemelerde bulundu. Jiple Veliköy Vadisi’ne çıkan Erdoğan, burada yol açma çalışmalarında bulunan işçilerle görüştü, vatandaşların sorunlarını dinledi. 74 yaşındaki Hakkı Koloğlu, Başbakan’ı ‘sarma dolma’ yemeye davet edince Erdoğan, “Şimdi cenazeye yetişeceğim. Bir dahaki sefere gelirim ama satır altı kıymadan yapılanı severim” dedi. Erdoğan ve bakanlar daha sonra bu sabah cesedi bulunan Salim Bilgin’in Hamidiye Camii’ndeki cenaze törenine katıldı.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
diledi, erdoğan, sabır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan, Putin'e Başsağlığı Diledi Rhytia Haber Arşivi 0 10 Temmuz 2012 15:57
Erdoğan: Sabır Taşı Çatladı Luthien Haber Arşivi 0 26 Eylül 2011 01:03
Perez, Erdoğan'ı arayıp özür diledi BaRoN Haber Arşivi 0 29 Ocak 2009 23:15
Ya sabır... kont_dracula Haber Arşivi 4 28 Temmuz 2006 22:47