IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2010, 13:37   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mahalleliyi çileden çıkarttılar









Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gecenin karanlığında baz istasyonu kurmak isteyen bir GSM firması, mahalle sakinlerinin tepkisiyle karşılaştı. Öfkeli mahallelinin elinden kurtarılan 2 kişi polis merkezine götürüldü. Kurulan baz istasyonunu yıkmak isteyen vatandaşları ise polis güçlükle ikna etti. Edinilen bilgiye göre olay saat 23.30 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Atakent 1'inci Kısım'da meydana geldi.

İddiaya göre baz istasyonu kurmak için 1.inci kısıma gelen görevliler gece yarısı çalışmaya başladı. Baz istasyonu kurulduğunu gören vatandaşlar durumu komşularına haber verdi. Kısa sürede olay yerinde yaklaşık 100 kişi toplandı.
Vatandaşlar baz istasyonu kurmaya çalışan 2 kişiye tepki göstererek istasyonu kurmalarına engel oldu. Bunun üzerine kurulum için gelen vinç toparlanarak olay yerinden uzaklaştı. Baz istasyonu da tam olarak kurulumadı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Öfkeli kalabalığın elinden alınan 2 kişi polis otosuna bindirilerek karakola götürülmek istendi. Ancak mahalle sakinleri polis otosunun önünü keserek 2 görevlinin gitmesine izin vermedi. Polis otosuna vuran, kapıları açarak görevlilere sert tepki gösteren vatandaşları polis güçlükle uzaklaştırdı. Polisin ikna çalışmaları sonucu 2 çalışan Halkalı Şehit Ahmet Zehir Polis Merkezi'ne götürüldü. Polislerin çalışanları kaçırdığını söyleyen mahalle sakinleri" Polis otomobilinde yüzlerini gizliyorlar. Neden açmıyorlar. Biz burada bir saatir mücadele ediyoruz. Polis resmen koruyor bunları" diye konuştu.

YARIM KALDI YIKILMAK ÜZERE Polis, vatandaşları baz istasyonundan uzaklaştırırken başka bir tehlike ise unutuldu. Henüz kurulmayan baz istasyonu yıkılma tehlikesi geçiriyordu. Yerine sbitlenmeyen baz istasyonu hiçbir önlem alınmadan bu şekilde bırakıldı 20 YILLIK SÖĞÜT AĞACI KURUDU Öte yandan Halkalı Malazgirt Caddesi üzerinde bulunan trafoya baca şeklinde 2 yıl önce takılan baz istasyonunu gösteren İsmail Gürcan ise,20 yıldır dallarının altında oturdukları sögüt ağacının baz istasyonu yüzünden kuruduğunu iddia ederek "2 yıl önce baca şeklinde baz istasyonu kuruldu. Buradaki 20 yıllık söğüt ağacı istasyon kurulduktan sonra kurudu. Altında oturduğumuz, gölgesinden faydalandığımız bir ağaçtı. Artık baz istasyonları her yere dikilmeye başlandı. Buna bir önlem alınsın" diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cileden, çıkarttılar, mahalleliyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
12 yaşındaki taciz iddiası mahalleliyi çılgına çevirdi Zen Haber Arşivi 0 14 Haziran 2014 10:36
çileden çıkma esekherif Amatör Şairler 5 29 Mart 2012 13:20
Erkekleri çileden çıkaran 50 şey YapraK Ah Erkekler 4 08 Ekim 2009 02:11
Bir Helperin Çileden Çıkışı :) OzAn Komik Loglar 6 26 Eylül 2007 05:55