IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2010, 17:52   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dünya başımıza yıkıldı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Derin dondurucuda havasızlıktan ölen dört kardeşin babası konuştu: Çocuklarımı o dolabın içinden kendi elimle çıkardım. Birbirlerine sarılmış haldeydiler. Onlar bizim her şeyimizdi

Konya Tavşançalı’da boş bir binada kullanılmayan derin dondurucuda, yaşları 4 ile 11 arasında değişen dört kardeşin cesedinin bulunmasının ardından bir aile dramı ortaya çıktı.
İmkânsızlık nedeniyle okuyamadığını ve geçimini sağlamak için çobanlık yaptığını söyleyen baba Mehmet Üçer, “Çocuklarımız bizim her şeyimizdi. Onların cansız bedenini dolabın içinde görünce dünya başıma yıkıldı” dedi.


Oyuncakları bile yoktu

Tavşançayı Beldesi’nde meydana gelen ve Türkiye’yi yasa boğan olayın ardından konuşan baba Mehmet Üçer 12 yıl önce eşi Nazmiye ile imam nikâhıyla birlikte yaşamaya başladığını söyledi. Her baba gibi çocukları için seve seve canını verebileceğini ifade eden Üçer “Çocuklarımı o dolabın içinde öyle birbirlerine yapışmış şekilde görünce ne yapacağımı şaşırdım. Onların cesetlerini kendi elimle çıkarttım. Yavrularımın kendi elleriyle yaptıkları tahta oyuncaklarını görünce daha çok üzüldüm. Çünkü onların oyuncağı bile tahtadandı” dedi.


Onlar için çobanlık yapıyordum

Eşiyle birbirlerini teselli etmeye çalıştıklarını anlatan Üçer, evlat acısını dindirmeye hiçbir gücün yetmediğini söyledi. Çocuklarının okuyup hayatlarını kurtarmasını istediğini ancak ölümleriyle hayallerinin de yıkıldığını dile getiren Üçer, şunları söyledi: “Ben geçimimi çobanlık yaparak sağlayan bir insanım. Eşimi ve çocuklarımı da alarak doğup büyüdüğüm köyümden ayrıldım. Kulu’daki bir yaylada bulunan besi çiftliğine yerleştim. Çocuklarım çok sıkıldığı için hep birbirleriyle oynamak zorunda kalıyordu. Çünkü çevrede çok fazla ev bulunmadığı için çocuk da yoktu. Bugüne kadar başıma ne geldiyse hep maddi imkânsızlıklardan geldi.
Ben çocuklarımın iyi şartlarda büyümesi ve okuyabilmesi için sekiz yıldır ayağıma ayakkabı bile almadım. Cebimde bir lira varsa onu harcamaz çocuklarıma verirdim. Ben ve eşim ilkokulu bile bitirememiştik. O yüzden çocuklarımın okuyup hayatlarını kurtarmasını istiyordum. Küçük kızım nedense son üç gündür sabah çok erken saatlerde sürekli yanımıza gelip beni ve eşimi öpüyordu. O zaman bir anlam veremiyorduk. Ancak şimdi çok iyi anlıyoruz.”
Öte yandan derin dondurucu içinde ölü bulunan dört kardeşin cenazesi, Ankara Keçiören Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından, ailelerine teslim edildi. Otopsi sonuçlarına göre dört çocuğun da vücudunda darp izini rastlanmadı.


Adli Tıp: Ölüm nedeni havasızlık

Çocukların ölüm nedeni ise havasızlıktan boğulma olarak kaydedildi. Ancak baba Mehmet Üçer, “Dört saat dolapta kalmışlar. Çocuklar dolaba nasıl giriyorlar, kapı nasıl kapanıyor. Benim mantığım almıyor. Çocuklar iki büklüm. Kafaları bacaklarının arasındaydı. Çocukların bu dolaba nasıl sığdığına dair şüphelerim var” dedi. Keçiören Belediyesi’ne ait bir cenaze aracına konulan cenazeler daha sonra Konya’ya gönderildi.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başımıza, dünya, yıkıldı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir Dünya Yıkıldı Zen Tarih 0 07 Mayıs 2014 21:41
Facebook'ta başımıza taş yağacak! Zen Facebook Haberleri 0 12 Mayıs 2013 17:40
Başımıza Galaxy yağıyor! Deep Samsung 0 06 Ocak 2012 17:19
Başımıza Gelen Belalar Kalemzede İslamiyet 1 28 Eylül 2011 15:06
Tuvaletlerde Başımıza Gelenler :)) SimHa Komedi ve Mizah 3 30 Haziran 2011 01:49