IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Eylül 2010, 14:04   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Küfür edince öldürdüm"







BURSA’da boşandığı eşi 29 yaşındaki Aysel Çalışır’ı barışmak için ikna edemeyince, biri kalbinden olmak üzere üç yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiası ile tutuklanan 26 yaşındaki Cemal Aydın’ın yargılanmasına başlandı. Aydın ilk kez çıktığı hakim karşısında, “Ayrıldıktan sonra çocuğumu bana göstermiyordu. Olay akşamı konuşup barışmak için yanına gittim. Bana, ‘Senin gibi babanın taaa... ’ diyerek küfür etti. Ayrıca kızımın, birlikte yaşadığı sevgilisine ‘baba’ diyeceğini söyleyince bıçakladım” dedi.

Merkez Yıldırım İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde geçen Nisan ayında sabaha karşı işlenen cinayette, müzikholde garsonluk yapan Cemal Aydın, 3 ay önce boşandığı ve kendisi gibi bir başka müzikholde çalışan Aysel Çalışır’ı bıçaklayarak öldürdü. Olay, Cemal Aydın’ın 2 yaşındaki kızıyla kalan ve gündüz barışma teklifini kabul etmeyen ayrıldığı eşi Aysel Çalışır’ı ikna etmek için sabaha karşı işten çıktıktan sonra garson kıyafetleriyle evine gidip konuşmak istemesi sonucu meydana geldi. İddiaya göre Cemal Aydın, apartman girişine çağırdığı ve “Tekrar birlikte yaşayalım” dediği Aysel Çalışır’dan olumsuz yanıt alınca sinirlendi. “Kabul etmezsen seni öldürürüm” diyerek tehditte bulunan Aydın, “Öldüremezsin” yanıtını aldığı Aysel Çalışır’ı önce alnından ve kolundan, kaçarken de kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın, ambulans ile kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.
Cinayet sonrası yakalanıp tutuklanan Cemal Aydın’ın yargılanmasına 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün başlandı. ‘Kasten eşini öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Cemal Aydın, çıktığı ilk duruşmada, cinayeti aşırı tahrik sonucu işlediğini söyledi. “Ben onun yanına konuşmak ve barışmak için gitmiştim” diyen Aydın, “Ağabeyimin gazinosunda konsomatris olarak çalışan Aysel ile birlikte yaşıyorduk. Bu süre içersinde benden hamile kaldı. Bu süre içinde kendisini çalıştırmadım. Annesi ve kardeşi ile yaşıyordu. Ben de parasal destek veriyordum. Daha sonra evlendik. Bir dönem işsiz kalınca Aysel beni azarlamaya başladı. Sonunda boşandık. Bu kez 2 yaşındaki kızımı bana göstermemeye başladı. Olay akşamı konuşmak ve barışmak için yanına gittim. Bana hakaret edip, ‘Senin gibi babanın taaa....’ diye küfür etti. Şok oldum. Ardından, ‘Artık kızım, birlikte yaşadığım yeni sevgilime ‘Baba’ diyecek. Aramızdan çık’ deyince çıldırdım. Kendimi kaybedip onu bıçakladım” diyerek kendisini savundu.
Duruşma eksik evrakların beklenmesi tanıkların dinlenmesi için ertelenirken, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
küfür edince öldürdüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Kalkın Annenizi Öldürdüm" Zen Haber Arşivi 0 06 Aralık 2012 16:05
"Cinsel ilişki teklif edince öldürdüm" Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Ekim 2008 18:43
"İçime şeytan girdi, annemi öldürdüm" Angel Haber Arşivi 2 27 Temmuz 2008 05:17