IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Eylül 2010, 11:59   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Adres bulunamayınca geç kalındı




Bisikletiyle gezerken düşüp başını vuran ve ambulansın 45 dakika geç gelmesi sonucu yaşamını yitiren emekli matematik profesörünün ölümüne dair Sağlık Bakanlığı açıklama yaptı: Adres bulunamayınca geç kalındı
İstanbul Bostancı sahilinde önceki gün bisikletinden düşerek, başını beton zemine çarpan ve aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybeden matematik profesörünün ölümü ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık açıklamasında, ambulansın olay yerine 45 dakika sonra gitmesine, adresin bulunamamasının neden olduğu belirtilerek, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

CENAZESİ BUGÜN
Önceki gün meydana gelen olayda, ABD'deki Chicago Roosevelt University'den emekli olan matematik profesörü 61 yaşındaki Salih Necdet Malikoğlu, sahilde gezinirken bisikletten düşüp başını beton zemine çarptı. Aşırı kan kaybeden Malikoğlu, 45 dakika gecikmeyle gelen ambulansla hastaneye kaldırılmak istenirken yolda can verdi. Cenazesi bugün ikindi vakti Karacahmet'teki Şakirin Camisi'nde toprağa verilecek Malikoğlu'nun ölümüyle ilgili müfettiş görevlendiren Sağlık Bakanlığı, yapılan ilk incelemelerde, 112 ekiplerinin verilen adresi bulamadığını bu yüzden de gecikme yaşandığını belirledi. Bakanlık tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Saat 09.16'da Maltepe 1 ve 2 nolu ambulans ekipleri vaka ile ilgili çıkış yapmışlardır" denildi.

'DETAYLI ADRES VERİN'
Sağlık Bakanlığı İletişim Koordinatörü Osman Güzelgöz'ün imzasını taşıyan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Adresi bulma sürecinde ihbarı yapan vatandaşımızla birkaç telefon görüşmesi daha yapılmış ve alınan detaylardan sonra ambulans ekiplerimiz vakaya ulaşmıştır. Vaka, ambulans ekibi tarafından Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledilmiştir. Bu ve benzeri olaylara rastlayan vatandaşlarımızın, acil ama sakin bir biçimde 112 no'lu telefonu araması, yaralı veya hasta ile ilgili durumun ve adresin detaylı ve anlaşılabilir biçimde yazdırılması, 112 Ambulans ekiplerimiz vaka yerine ulaşıncaya kadar ihbarı yapan vatandaşımızın telefonunu meşgul tutmaması bir hayatın kurtarılmasına vesile olmak anlamında oldukça önemlidir."

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adres, bulunamayınca, gec, kalındı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adres ver. Desmont IF Sözlük 4 04 Ocak 2020 20:50
Pc Mac Adres XcLusive mIRC Scripting Sorunları 6 14 Temmuz 2016 03:40
Japonca Adres Sorma - Japonca Nasil Adres Sorabilirim PySSyCaT Yabancı Diller 0 01 Kasım 2014 15:24