IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2010, 13:15   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kıtalararası yolculuk





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Rock müziğin dev gruplarından U2’nun beklenen köprü yürüyüşü gerçekleşti. Bono kıtalar arasında günah çıkardı: Tükiye’ye daha önce gelmediğimiz için utanıyorum



Dünyaca ünlü İrlandalı rock grubu U2 ve Devlet Bakanları Hayati Yazıcı ile Egemen Bağış, Boğaziçi Köprüsü’nü yürüyerek geçti. Yürüyüş öncesinde organizasyon şirketinin engelleyemediği aksaklıklar yüzünden, basın mensupları ve iftara yetişmek isteyen İstanbullular çileden çıktı. Köprüye giden yolda tek şeridin trafiğe kapatılması yüzünden yaşanan sıkışıklıkta bazı sürücüler, basın mensuplarına ve trafiği kapatanlara küfür ederken, bazı sürücüler de el kol hareketleriyle tepkilerini gösterdiler.
Bugün Atatürk Olimpiyat Stadı’nda konser verecek olan U2’nun köprüden yürüyerek geçmesini yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubu izledi. Köprü üzerinde yürüme macerası grubun solisti Bono’nun bir gazeteciye, Avrupa’yı Asya’ya bağlayan köprüden geçmek istediğini söylemesiyle başladı ve Hükümet harekete geçerek U2’ya köprüyü açtı. Dün 14.30’da başlaması gereken yürüyüş, hava muhalefeti nedeniyle 17.30’a alındı. Akşam saatlerinde köprü girişine yakın bir mesafede toplanmaya başlayan basın mensuplarını taşıyacak olan araçlar, 19.00’da geldi. Araçların geldiğini duyan basın mensupları tam sevinmişken, hevesleri bir anda kursaklarında kaldı. Çünkü araç deyince kimse kamyonet gelmesini beklemiyordu.


Referandum var susuyorum

İstanbul Kültür Sanat Vakfı ve Pozitif Organizasyon’un düzenlediği, köprüyü yürüyerek geçme organizasyonu hata üzerine hatalarla doluydu. İki saat bekledikten sonra yüze yakın basın mensubu kamyonetlere bindirildi.
Yürüyüş sonunda Bakan Hayati Yazıcı Bono’ya, Osmanlı İmparatorluğu’nun İrlanda’ya yapmış olduğu yardım karşılığı İrlanda’nın Sultan Abdülmecit’e verdiği teşekkürnamenin benzerini Bono’ya hediye etti. Teşekkür eden Bono, basına “Referandum sürecindesiniz. O yüzden söyleyeceğim bir şey yok” dedi. Daha önce Türkiye’ye neden gelmediğini ise “geçerli bir sebebimiz yok, daha önce Türkiye’de olmadığımız için utanç duyuyoruz” sözleriyle diye açıkladı. Ama nedeni zaten biliyorduk. Ve o zamandan bu zaman bir değişiklik olmadı.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kıtalararası, yolculuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yolculuk Desmont Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 01 Mart 2015 10:51
Kıtalararası evlilik teklifi Seth Haber Arşivi 0 17 Kasım 2014 16:22
33. Kıtalararası Avrasya Maratonu başladı Ruj Haber Arşivi 0 16 Ekim 2011 10:27
Kadınlarla Kıtalararası Yolculuk Noyan Makaleler 0 29 Nisan 2011 21:36
Rusya kıtalararası füze denedi Cemalizim Haber Arşivi 0 10 Nisan 2009 18:05