IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2010, 13:16   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şimdi Slovenler düşünsün





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dünya Basketbol Şampiyonası’nın ikinci tur maçında Türkiye, başarılı performansını Fransa’ya karşı da sürdürdü. Milliler, karşılaşmayı 95-77 kazanarak çeyrek finalde Slovenya’nın rakibi oldu




CGrubu'nu namağlup lider tamamlayan ve D Grubu dördüncüsü Fransa'yla eşleşen Türkiye, rakibini sert ve agresif savunmasıyla durdurarak adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu. Maça 5- 0'lık seriyle başlamasına karşın ilk çeyreğin başında istediği tempoyu bulamayan A Milliler, Fransa'nın hücum sistemine uyum sağlamakta zorlandı ve maça denge geldi. İlk çeyreğin son üç dakikasında Ender'le sayılar bulan, hızlı hücumlarla ve üçlüklerle sayı üretmeye başlayan kırmızı-beyazlılar ilk çeyreği 19-14 önde geçti. İkinci çeyreğe de hızlı başlayan takım Türkiye'ydi. Sinan Güler'in devreye girmesiyle fark 10'a kadar çıkarken ilk yarının son dakikalarına kadar oyun dengede devam etti. Son dört dakikada savunmayı sertleştiren ve hücumda vitesi arttıran Türkiye, Hidayet'in asistleriyle Oğuz üstünden skor üretirken Ersan'la bir de üçlük bulunca soyunma odasına 43-28'lik üstünlükle girildi.
İkinci yarıya Hidayet Türkoğlu'nun iki üçlüğüyle başlayan Türkiye, rakibi üstündeki baskısından vazgeçmedi. Skor opsiyonları kısıtlı olan Fransa'ya karşı baskı yaparak kaptığı toplarla sonuca giden ay-yıldızlılar, savunma temelli hücumlarıyla 10-0'lık bir seri yakaladı ve skor bir anda 53-28'e geldi. Kerem Tunçeri'nin sol ayağından sakatlanıp kenara gelmesinin ardından farkın yarattığı rehavetle tempo düşerken Fransa, Batum ve Diaw'la üçlükler bulmaya başladı. Molanın ardından toparlanan milliler son çeyreğe de 26 sayılık üstünlüğünü koruyarak girdi. Son çeyrek ise karşılıklı basketlerle geçilirken Türkiye karşılaşmayı 95-77 kazandı. Hidayet Türkoğlu 20 sayısının yanı sıra arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlarla yıdızlaşırken Sinan Güler de aldığı kısıtlı sürede 17 sayı üreterek başarılı bir gece geçirdi. Fransa'da ise NBA patentli forvet Boris Diaw 21 sayı kaydetti.


Rakip Slovenya oldu

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan dünün ilk karşılaşmasındaysa Slovenya, rakibi Avustralya'yı rahat geçerek Türkiye'nin çeyrek finaldeki rakibi oldu. İlk çeyrekte 8, ikinci çeyrekte ise sadece 13 sayı yiyerek rakibini sürklase eden Slovenya, ilk yarıyı 42-21 önde kapattı. Maç sonuna dek farkı korumayı bilen Slovenler, maçı da 87-58 kazandı. Jako Lakovic, 11'de 5 üçlükle 19 sayı üreterek maçın en skoreri oldu. Türkiye ile Slovenya arasındaki çeyrek final karşılaşması 8 eylül çarşamba günü oynanacak.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
düşünsün, slovenler, Şimdi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şimdi Akhisar düşünsün! Seth Fenerbahçe 0 15 Şubat 2015 19:08
İsrail düşünsün! FLu Haber Arşivi 0 17 Ekim 2009 04:47