IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Eylül 2010, 14:38   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gerçekten 12 dev adam





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dünya Basketbol Şampiyonası’nın çeyrek finalinde A Milli Basketbol Takımı, Slovenya’yı muhteşem bir oyunla 27 sayı farkla mağlup ederek yarı finalde Sırbistan’ın rakibi oldu




Dünya Şampiyonası'ndan önceki hazırlık maçlarından sonra herhalde milli takımın altıda altı yaparak çeyrek finale çıkacağını çok az kişi hayal edebiliyordu. Takım sporlarında zayıf karnımız olan savunmayı ev ödevi haline getiren millilerin rakiplerine bu özelliğiyle korku saçması işin en ilginç noktasıydı. Ancak bu tür şampiyonalarda daha önce ne yaptığınız değil karar maçlarındaki gün performansınız herşeyi belirleyen noktadır. Bir galibiyetle en kötü dördüncülüğü garantileyip şampiyonluk rüyaları kurmak varken, kötü bir günün sonunda beşinciliksekizincilik maçlarının dayanılmaz işkencesine katlanmak zorunda kalabilirsiniz.
İşte 12 dev adam böylesine bir ince çizgide her takıma ters gelebilecek bir oyun yapısına sahip olan ve yeşile boyanmış taraftarlarıyla turnuvanın en renkli takımı olan Slovenya engelini geçmek zorundaydı.


Devler hiç şans tanımadı

Daha maçın ilk çeyreğinde millilerimizin zihinsel olarak ne kadar güçlü olduğunu gördük. Harika bir hücum performansıyla maça başlayan rakibe karşı önce savunmada vidaları tamamen sıkıp rakibini üçlük çizgisinin gerisine ittiler sonra da hücumun da daha iyisini biz yaparız diyerek rakip potayı üçlük ve smaç yağmuruna tuttular. Kerem, Hidayet ve Ersan'ın ön planda olduğu ilk çeyreğin sonunda 27-14'lük üstünlüğümüz vardı. İkinci çeyrekte turnuvanın en iyi altıncı adamı olan Sinan'ın da devreye girmesi ile durdurulamaz bir havaya bürünen milliler devreyi 50-31 önde tamamladılar.
Slovenlerin son umudu farkın rehavetiyle ikinci yarının başında uykuya dalmamızdı ama 12 dev adam tam aksine gözünü dört açınca maçın gidişatı tamamen belirlendi. Son periyoda 71-43'lük skorun rahatlığıyla giren devler kutlamaların dakikalar önce başladığı maçın sonunda 95-68'le yarı finalde Sırbistan'ın rakibi oldu. Maskeli şövalye Ersan da 19 sayısıyla turnuvanın MVP ödülü için Arjantinli Scola ile olan yarışını sürdürdü. Dağ başını duman almaya, arkadaşlar da sert adımlarla yürümeye devam ediyorlar.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
12, adam, dev, gercekten


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adam Adam Denmekle Adam Olmaz Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 07 Temmuz 2014 14:58