IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Eylül 2010, 15:04   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cinayet ânı kamerada





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İstanbul’da 13 kişinin hayatını kaybettiği kaza Belediye’nin kameralarına yansıdı. Görüntülere göre içi yolcu dolu minibüs kırmızı ışıkta geçip su tankeriyle çarpışıyor




İstanbul Başakşehir’de 13 kişinin öldüğü ve trafik kamerasına yansıyan kazada, kırmızı ışıkta geçen yolcu minibüsü ile kayganlaşan yolda şeridinden çıkan su tankerinin çarpıştığı an görüntülendi.
TEM Otoyolu yan yolda, Başakşehir’den Altınşehir yönüne gitmekte olan Fuat Barın yönetimindeki 34 M 5384 plakalı yolcu minibüsü ile Adem Gildan’ın kullandığı 34 GC 0053 plakalı su tankerinin dün saat 16.30 sıralarında çarpışması, İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik kamerasınca kaydedildi.
Kayıtlarda, Fuat Barın yönetimindeki minibüsün kırmızı ışıkta durmayarak, karşı yönden gelen su tankerinin de sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde kayması sonucu şeridinden çıkması üzerine çarpıştıkları görülüyor.


Öldü sanılan Fırat hastanede çıktı

Kazada ölen 13 talihsiz yolcunun yakınları cesetlerin kaldırıldığı İstanbul Adlî Tıp Kurumu’na akın etti. Kurumun önünde bekleyen kazazedelerin yakınları teker teker içeri alınarak ölenlerin kimlik tesbitleri yapıldı. Minibüste hayatını kaybeden ailelerin büyük çoğunluğunun bayram ziyaretinden döndükleri ortaya çıktı. Şahintepe’de bulunan ablasına bayram ziyaretine giden 55 yaşındaki Şindi Şahbudak, eşi Ayşe Şahbudak ve çocukları 13 Fırat Şahbudak kaza yapan minübüsün içindeydi. Kaza sonrası Ayşe ve Şindi Şahbudak çifti hayatını kaybederken, 13 yaşındaki çocukları Fırat ise yakınları tarafından bir süre arandı. Akşama doğru küçük Fırat’ın yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Ölüm minübüsünün içinde bulunan 38 yaşındaki Macit Dulkadir, 36yaşındaki eşi Hasibe Dulkadir ve Bayramtepe İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Derya Dulkadir, feci kazada hayatını kaybetti. Bağcılar’daki yakınlarını bayram ziyaretine giden ailenin en küçük çocuğu 4 yaşındaki Mehmet Ali Dulkadir ise anne, baba ve kardeşini feci kazada kaybetti.
Kazada hayatını kaybeden 19 yaşındaki İnci Tezlik, Şahintepe’de bulunan teyzesini ziyarete gitmişti. Akşama kadar teyzesinde oturan İnci, İkitelli’de bulunan evlerine gitmek istediğinde, 10 yaşındaki yeğeni Murat Özdemir de kendisiyle gelmek istedi. İki kuzen evlerine 1 km mesafede minibüsün içinde can verdi. Kaza olmasa iki kuzen bir durak sonra minibüsten inecekti.


Futbolcu olacaktı

Kazada hayatını kaybeden 64 yaşındaki emekli Selahattin Bektaş, Altınşehir’deki evinden bindiği minibüsle İkitelli’de bekçilik yaptığı nalbur malzemeleri satan firmaya gidiyordu. Bektaş’ın eşi ve çocuklarının memlekette olduğu öğrenildi.
Altınşehir’deki amcalarına ziyarete giden 13 yaşındaki Ramazan Zeyrek, ziyaret sonrası Bağcılar’daki evine gitmek üzere bindiği minibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybetti.
Tek hayali futbolcu olarak fanatiği olduğu Galatasaray’da oynamak olduğu öğrenilen küçük çocuğun, 3 yıldır Bağcılar Galatasaray Futbol okuluna gittiği öğrenildi. Bağcılar’da oturan 45 yaşındaki matbaacı Bektaş Bektaş ile eşi Çiçek Bektaş’ın, Altınşehir’de oturan kızını ve damadını ziyarete gittikleri öğrenildi.
İki çocuk babası olan Bektaş çifti, memleketleri Tokat’a gönderildi.
Kazada hayatını kaybeden 31 yaşındaki Ayhan Üstün’ün yakınları da Adlî Tıp Kurumu’na gelerek cenazelerini teşhis etti.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anı, cinayet, kamerada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnfaz anı kamerada Lucifer Haber Arşivi 0 15 Eylül 2010 15:18