IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2010, 19:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sevgilimle buluşacağım dedi öldürdüm!




Adana’da 22 yıllık eşi Fayike Yılmaz’ı (50) tabancayla çenesinden kurşunlayarak öldüren tüpgaz bayi Hacı Ali Yılmaz (50), sabah geç uyandırma yüzünden yaşanan tartışmada, eşinin, “Sevgilimle bulaşacağım” sözü yüzünden katil olduğunu söyledi.

Olay, 22 Haziran’da Meydan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında 4 yıldır şiddetli geçimsizlik olan ve ayrı odalarda yatan Hacı Ali Yılmaz ile 3 çocuk annesi eşi Fayike Yılmaz, sabah kalktıklarında ‘uyandırma’ yüzünden tartıştı. Hacı Ali Yılmaz, “Neden beni uyandırmadın?” diyen eşine, “Sen her gün kalkmıyordun, hayırdır bir işin mi var?” dedi.

Eşinin de kızdırmak için “Sevgilim ile buluşacağım” demesine sinirlenen Hacı Ali Yılmaz, ruhsatlı tabancasıyla eşine 2 el ateş etti. Çenesine bir kurşun isabet eden Fakiye Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Hacı Ali Yılmaz, cinayetin ardından polisi arayarak olayı bildirdi.

MÜEBBET HAPİS İSTENİYOR

Tutuklanan yargılanan Yılmaz, eşiyle aralarında bir süredir geçimsizlik yaşandığını belirterek, “Yaklaşık 4 yıldır aramızda şiddetli geçimsizlik vardı. Sabah kalkınca bana, ‘Beni neden uyandırmadın?’ dedi. Bu yüzden tartıştık. Bana hakaret etti. Ben de kendimi kaybettim” dedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


‘Eşini kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istenen Yılmaz hakkında hazırlanan iddianamede, tartıştığı eşinin, kendisini kızdırmak için söylediği sözlere sinirlendiği kaydedildi. İddianamede, Fayike Yılmaz’ın, eşinin neden erken kalktığını sorması üzerine, “Sevgilim ile buluşacağım” dediği, katil zanlısının, “Şerefsizlik etme, 5-10 dakika sabret gideceğim” sözünün ardından eşinin hakaret etmesi üzerine tabancayla kurşunladığına yer verildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
buluşacağım, dedi, sevgilimle, öldürdüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık