IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Eylül 2010, 18:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sinem'in elbisesindeki ayrıntı kafaları karıştırdı!




Taksim'de bir apartmanın havalandırma boşluğunda ölü bulunan Sinem Erköseoğlu'nun ölümündeki muamma sürüyor. Genç kızın ölümünün intihar olup olmadığı araştırılıyor.

Vatan gazetesinin haberinde, o gece Erköseoğlu'nun yanında olan arkadaşlarının ifadesi yer aldı.
Sinem Erköseoğlu'nun arkadaşının ifadesi şöyle:
“O gece Sinem’le birlikte bir dostumuzun nişanına gittik. Nişanda her şey çok normaldi, Sinem’de de tuhaf bir durum yoktu açıkçası. Hatta Sinem nişanda sürekli dans pistindeydi. O kadar çok eğlendik ki ‘Hadi buradan da eğlenmek için Ulus 29’a gidelim’ dedik ve nişan sonrası Sinem de dahil 10 arkadaş Ulus 29’a gittik. Sinem her zamankinden daha neşeliydi hatta bu kadar eğlendiğimiz başka bir gece hatırlamıyorum. Sürekli dans ediyorduk ve birbirimizin fotoğrafını çekiyorduk. Sadece o gece herhalde 100’den fazla fotoğraf çektirmişizdir. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Sinem yanımızdan ayrılıp sık sık bar tarafına gitmeye başladı.


Barda Can Paksoy’la tanışmış. Zaman zaman yanımıza gelip Can’dan bahsediyor sonra yine onun yanına gidiyordu. Bir ara bize ‘Biriyle tanıştım sonra sizi de tanıştıracağım’ dedi. Gece 03.00-03.30 gibi Sinem’siz Ulus 29’dan çıktık. Onun da gitmiş olabileceğini düşündük. Sonradan öğrendik ki Sinem o gece 04.30’da Can Paksoy’la birlikte oradan çıkmış. Ondan sonra ne olduğunu bilmiyoruz. Öldüğünü duyunca çok şaşırdık. O gece üzerindeki tuvaletle apartman boşluğundaki resmini görünce inanamadık. Hala bu ölümü ona konduramıyoruz sanki her an çıkıp ‘Hepiniz delisiniz, buna nasıl inandınız?’ diyecek gibi geliyor bize. Çünkü Sinem eğlenceli bir kızdı. İfadelerimizde hiçbirimiz ‘Sinem intihara meyillidir’ demedik. Tamam herkesin kendine göre problemleri vardır. Evet babası başkasıyla evlendi, eski erkek arkadaşıyla problemli bir ilişkisi vardı. Ama kalkıp da intihar edeyim gibi bir durumu yoktu. Özellikle o gece hiç olmadığı kadar keyifli ve mutluydu.”

ELBİSESİ ÇIKARTILDI MI?
Sinem Erköseoğlu’nun geceyi birlikte geçirdiği Can Paksoy ile ağabeyi Emre savcılıkça “mekan içinde ölüme sebebiyet vermek” suçundan tutuklandı. Can Paksoy o geceyle ilgili olarak “Apartmanın dış kapısını bana ağabeyim Emre açtı. Kendimi iyi hissetmediğimi söyleyerek üzerimi çıkartmadan yatağıma uzandım. Bir ara Sinem’in de yanıma uzandığını gördüm. Aramızda herhangi bir cinsel birliktelik olmadı. Sızdım, sabah kaltığımda Sinem’i göremedim” demişti. Ancak Sinem’in arkadaşı önemli bir detayın gözlerden kaçtığını vurgulayarak şunları söyledi: “Sinem gece boyunca bize elbisesinden bahsetti o kadar ki bütün detaylarını biliyoruz. Hepimiz elbisesini çok beğendiğimiz için nerede diktirdiğini Sinem’in apartman boşluğunda çekilen fotoğrafına baktığımızda elbisesinin kollarının olmadığını farkettik.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Elbise normalde kollu bir elbise ama Sinem’in havalandırma boşluğundaki resminde elbisenin kolları yok. Hani elbiseyi aşağıdan gelişi güzel giyersin ya öyle giyilmiş gibi duruyor, straplez olmuş. Açıkçası düşerken kollarının çıktığını sanmıyorum, bu biraz zor.”

GÖRÜNTÜLERDE ÇOK SARHOŞLAR
Sinem Erköseoğlu’nun Can Paksoy’la birlikte Ulus 29’da 15 tane tekila içtiği öğrenildi. Hatta mekanın kamera görüntülerinde 04.23’de çıkan ikilinin ayakta durmakta zorlandığı, çok sarhoş olduğu da öne sürüldü.

PAKSOY KARDEŞLER NEDEN TUTUKLANDI?
Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun cesedinin bulunduğu ölmeden önce evinde kaldığı ünlü bir işadamının oğlu Can Paksoy ve ağabeyi Emre Paksoy da olaydan sonra gözaltına alınmıştı. Soruşturmayı yürüten savcının Sinem’in cesedinin bulunduğu sabah evde çantası ve ayakkabısı durduğu halde “gittiğini düşünen” Can Paksoy’un ifadelerini yeterli bulmadığı ve bu nedenle o gece evde bulunan kardeşlerin tutuklanmasını talep ettiği öğrenildi.

SİNEM'İN ÖLÜMÜNDE KARANLIK NOKTALAR
Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümü ile ilgili soruşturmayı üstlenen avukat Rezan Epözdemir ise olayla ilgili karanlık olan ve aydınlatılması gereken bazı noktaları işaret ederek, “Gerekli adımların atılmasını savcıdan talep ettik. Bizim garipsediğimiz şey şu: Sizin evinizde bir hanımefendi var. Onun ayakkabısı ve çantası evde duruyor ve siz Adana’ya gitmek üzere havalimanına gidiyorsunuz. Bu çok mantıklı değil. Evde misafiriniz varken ayrılmanız, hele hele ilk kez tanıştığınız birisi ise evden ayrılmanız mantıklı değil. Sonrasında bir yıl önce kuzenim tanıştırdı diyorsunuz” dedi.

Epözdemir’in olayla ilgili soruşturma savcısından istediği bilgiler şunlar:

* Sinem, Can ve Emre Paksoy kardeşlerin telefon dökümleri.
* Gümüşsuyu’ndaki evin giriş çıkışlarını gösteren kameraların görüntüleri.
* Can Paksoy ve annesinin olay günü Adana’ya gitmek için kullanacakları uçak biletlerinin hangi tarihte alındığı.
* Şüphelilerden kan ve doku örneği istedik.
* O gece Sinem ile birlikte Ulus 29’da eğlenen 15 kişilik arkadaş grubunun ifadeleri

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ayrıntı, elbisesindeki, kafaları, karıştırdı, sinemin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nurgül Yeşilçay kafaları karıştırdı Desmont Haber Arşivi 0 10 Ocak 2015 20:02
Survivor'daki torpil iddiası kafaları karıştırdı Zen TV Programları 0 19 Mayıs 2013 14:16
Baba Karabulut kafaları karıştırdı! Lucifer Haber Arşivi 0 17 Ağustos 2010 18:36