IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ekim 2010, 22:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tek Tip Halen Masada




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tek tip askerliğin rafa kaldırılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

TBMM Başkanı Şahin'in, yeni yasama yılı açılışı nedeniyle TBMM'de verdiği resepsiyonda açıklamalarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tek tip askerliğin rafa kaldırılmasının söz konusu olmadığını söyledi. Erdoğan, "Silahlı kuvvetlerimiz, Genelkurmay çalışmalarını yaptıktan sonra ben de kendilerinden bir brifing alacağım. Brifing aldıktan sonra kararımızı vereceğiz. Şu anda askıya almak, rafa kaldırmak söz konusu değil. Henüz konu ile ilgili çalışmaları görmüş değiliz. Dolayısıyla karar vermek yanlış olur" dedi.

Erdoğan, "takvim belli mi" yönündeki soruya ise "Kendilerine yaptığım iadeyi ziyarette de konuyu konuştuk. Kendileri ile bir araya geleceğiz ve bizi brife edecekler. Benim takvimime göre, önümüzdeki hafta veya sonraki hafta bir zaman ayarlayacağız" şeklinde konuştu. Bedelli gündeme gelir mi şeklindeki bir soruya ise Erdoğan, "Konular konuşulup, değerlendirilecek. Şu anda üzerinde durmadığımız bir konuyu burada söylersem olmaz" diye konuştu.

YAŞ kararları ve atamalara ilişkin yürütmeyi durdurma kararının kendilerine gelmediğini belirten Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı'nın ilk 3 maddenin değiştirilebileceğine ilişkin açıklamaları hakkında ise "İçeriğinden haberim yok, görmedim işitmedim" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün meclisin açılış konuşmasında "Kürt sorunu" ifadesini kullanmasına ilişkin Erdoğan'ın değerlendirmesi ise şöyle oldu:

"Bunlar hep konuştuğumuz şeyler, 2005 Ağustos konuşmamı internetten bir çıkarırsanız bunların hepsi var. Son yapmış olduğum Diyarbakır konuşmamda da yine bunlar var. Yargı ile ilgili olarak, yargının bağımsızlığı, tarafsızlığı buna yönelik düşüncelerim çok açık. Bunlar da belli. Geciken adalet adalet değildir. Bu artık kalıplaşmış olan bir gerçektir, vakadır. Bu zaten kimsenin itiraz ettiği bir şey değil, biz de geciken adaleti savunanlardan değiliz. Tam aksine geciken adaletin adalet olmadığını düşünüyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa, kadroysa kadro her şeyi yapalım. Bunun için önümüz kesilmişti. Kadro tahsis edelim dediğimizde önümüze kameralar çıkarıldı. Mülakatlar kamera ile yapılsın denildiğinde biz de bu işler durdurduk. Bu güne kadar böyle bir şey olmuş değil geçmişte olmuş değil. Biz de böyle bir iş olmaz dedik."

Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un istifasına ilişkin de "Hayırlısı olsun" yorumunu yaptı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Ekim 2010, 23:03   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tek Tip Halen Masada




İlginç...

__________________
Yine Yeniden Aga.
 

 

Etiketler
halen, masada, tek, tip


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
iOS 7.1 halen neden yayınlanmadı? Violent Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 07 Mart 2014 20:04
Halen 2G'nin gerisinde! Zen 3G 0 09 Mart 2013 14:56
Rus askerleri halen Gürcistan'da Cemalizim Haber Arşivi 0 18 Ağustos 2008 13:32