IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2010, 12:16   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK'nın sahte kahramanları




PKK'nın sahte kahramanları

İnfaz edildiler anlatılanlar çok farklı


Terör örgütünün, iç hesaplaşmaya kurban giden 6 örgüt mensubu için ailelerine sanki güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada ölmüş gibi sahte hikayeler anlattığı ortaya çıktı...

Güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen dokümanların yanı sıra, "Etkin Pişmanlık Yasası"ndan yararlanmak amacıyla teslim olan örgüt mensuplarının ifadelerine göre, örgüt içi kararlarla öldürülen PKK mensuplarının kimlikleri belirlenmeye devam ediyor.

Buna göre, "Bager" kod adlı Hüseyin Yıldırım, "Şiyar" kod adlı Erkan Kaplan, "Bahtiyar" kod adlı Veysi Alptekin, "Hogir" kod adlı Rıfat Hadizade, "Başur" kod adlı Zindan Ahmet ve ağabeyi "Dilocan" kod adlı Gıyas Ahmet adlı örgüt mensuplarının PKK tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Ancak örgüt içi cinayetleri güvenlik güçleri üzerine atmaya çalışan terör örgütü yönetimi tarafından "infazları" gizlemek ve cinayetlere ilişkin gelebilecek tepkilerin önüne geçilebilmek için öldürülen örgüt mensuplarının ailelerine birer mektup gönderilerek, "çocuklarının güvenlik güçleri ile girdikleri çatışmada şehit olduğu" ya da "kalp krizi geçirdiği, intihar ettiği, doğal afetlerde" öldüğü şeklinde gerçek dışı haberler verildiği tespit edildi.

Terör örgütü yönetiminin, ailelerin hesap sormasını ve cinayetlerin ortaya çıkmasını önlemek için "taziye çadırları" kurdurduğu, ayrıca en yakın arkadaşları tarafından öldürülenler için sahte "kahramanlık" hikayeleri uydurulduğu da kaydedildi.

Bir dönem örgütün önemli konumlarında bulunan, ancak terör örgütünden kaçarak İsveç’te güvenlik makamlarına sığınan itirafçı Abdulkadir Aygan, geçen hafta Diyarbakır’daki savcıların gönderdiği sorulara ilişkin verdiği yanıtlarla ilgili yaptığı basın açıklamasında, terör örgütündeki iç infazların aydınlatılması için Kürt kökenli aydınlara ve ailelere çağrıda bulunarak, "Umarım Kürtler de artık PKK içinde binlerle ifade edilen faili meçhulleri için sokağa dökülürler ve faillerinden hesap sorarlar. Gerçek Kürt yurtseverlerden isteğim, PKK;nın iç infazlarının aydınlanması için harekete geçmeleridir. Bu konuda kampanyalar ve girişimleri başlatmaları gerekmektedir. Bu bir yurtseverlik ve insanlık görevidir" demişti.

Yine, Sosyolog Yazar İsmail Beşikçi yaptığı bir açıklamada, PKK içinde yaşanan cinayetlere dikkat çekerek, "PKK içindeki cinayetlerin hesabı sorulmuyor. PKK içinde Mehmet Şener gibi yüzlerce infaz var. Oğulları, kızları kendi arkadaşları tarafından, PKK tarafından infaz edilenler bir sessizliğe gömülmüş, hayattan tamamen kopmuşlardır. Bu aileler için başvurulacak bir makam yoktur. PKK, örgütlerinin isimlerinde, yazılarında, konuşmalarında, ’demokratik’ sözcüğünü çok kullanıyor. Bu sözcüğü çok kullanarak demokrat olduğu izlenimini yaratmaya çalışıyor. Demokratik ulus, demokratik vatan, demokratik özerklik vs.

sözcüklerini sık sık kullanarak demokrat olamazsınız. Demokrat olmanın tek ölçütü vardır. O da ifade özgürlüğüdür. İfade özgürlüğü yaşama geçmeden demokrat, demokratik olamazsınız" demişti.


vtn

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Ekim 2010, 03:50   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PKK'nın sahte kahramanları




Yesinler Tabi birbirlerini = )

 

 

Etiketler
kahramanlari, kahramanları, pkknin, pkknın, sahte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sahte resimlere sahte bakan imzası SeckiN Haber Arşivi 0 16 Temmuz 2013 09:40
Sahte baldan sonra şimdi de sahte zeytinyağı PassioN Haber Arşivi 0 02 Nisan 2012 19:46
İstiklal Kahramanları - İstiklal Kahramanları Filminin Konusu - Nostaljik Filmler Liaaa Sinema Dünyası 0 27 Ocak 2012 11:16
Ahlak Kahramanları Kalemzede İslam Alimleri 0 26 Eylül 2011 00:52