IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2010, 14:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meteoroloji'den sağanak uyarısı!




Meteoroloji Genel Müdürlüğünden elde edilen verilere göre Kuzey ve doğu bölgelerde sıcaklıklar 2-4 derece azalacak. Sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlar yurdu etkisi altına alacak.
Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun batı kesimleri ile Artvin ve Ardahan çevrelerinde görülecek yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların, sabah saatlerinden itibaren Çanakkale, Balıkesir, Manisa ile İzmir'in kuzey ilçelerinde, gece saatlerinde İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı (Lodos), Marmara'da doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.
METEOROLOJİ'DEN UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinden itibaren Çanakkale, Balıkesir, Manisa ile İzmir'in kuzey ilçelerinde, gece saatlerinde İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuz şartlara (sel, su baskını, heyelan vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinden itibaren Çanakkale ve Balıkesir, gece saatlerinde İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi ile ilk saatlerde Aydın ve Denizli çevreleri sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinden itibaren Manisa ile İzmir'in kuzey ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, batısı çok bulutlu, sabah saatlerinde Isparta çevreleri sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Eskişehir ile öğle saatlerinden sonra Ankara, gece saatlerinde Kırıkkale ve Çankırı çevreleri sağanak yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Bolu, öğle saatlerinden sonra Karabük, gece saatlerinde Zonguldak, Düzce ve Bartın çevreleri sağanak yağışlı geçecek.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Artvin çevreleri sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Ardahan çevreleri yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.


Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
meteorolojiden, sağanak, uyarısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık