IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2010, 16:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Tecavüz Etmek İstedim Ama...'




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Eskişehir'de, 4 Eylül 2010 tarihinde kaybolduktan 10 gün sonra dün sabah ormanlık alana gömülmüş cesedi bulunan 11 yaşındaki Öznur Uluişden'i boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan 48 yaşındaki Ali Haydar Körmeçli'nin, "Tecavüz etmek istedim ancak ilişkiye girmeden önce erken boşaldığım için bunu gerçekleştiremedim" dedi.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Eskişehir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside küçük kızın vücüdunda tecavüz bulgusuna rastlanmazken, alınan örnekler kesin sonucun alınması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na da gönderildi. Hırsızlıktan 2 kez cezaevine girip çıkan, 1995'te Tekirdağ Malkara'da ilk eşinin kızı 16 yaşındaki S.G.'ye tacizde bulunmak suçundan tutuklanıp, 6 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilip beraat eden Körpeçli, şimdi 4'üncü kez cezaevinde.


Çankaya Mahallesi'ndeki evinden 4 Eylül sabahı "Hentbol antrenmanına gidiyorum" diyerek çıkıp, Porsuk Spor Salonu'na giden Plevne İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi Öznur Uluişden'den bir daha haber alınamadı. Uluişden'in cesedi, geçen pazartesi geceyarısına doğru, Kent Ormanı'nda yarım metre toprağa gömülü bir halde çıplak olarak bulundu. Öznur'u elleriyle boğarak öldürdüğü suçlamasıyla, evli ve 6 çocuk babası Ali Haydar Körmeçli, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


İddiaya göre, tutuklanan şüpheli Ali Haydar Körmeçli, Porsuk Spor Salonu yanındaki tramvay durağında görev yapan arkadaşı olan özel güvenlik görevlisi Adnan Avcı ile sohbet ederken durağa gelen Öznur Uluişden, biletinin olmadığını ve tramvaya binmek istediğini söyledi. Ali Haydar Körmeçli, Öznur'a, "Gel seni motosikletimle götüreyim. İstersen seni biraz da dolaştırayım" dedi.


EVİNE GÖTÜRÜP KIZIYLA SOHBET ETTİRMİŞ


Ali Haydar Körmeçli, Öznur'u önce Büyükdere Mahallesi'ndeki evine götürdü. Körmeçli, eşi ve çocuklarının evde olmadığı sırada Öznur'a elle tacizde bulundu. Bu sırada eve Körmeçli'nin 11 yaşındaki kızı B. geldi. Ali Haydar Körmeçli, kızına Öznur'u göstererek, "Bu kız kaybolmuş. Onun karnını doyurup daha sonra evine bırakacağım. Siz evde kalın" diyerek evden çıktı. Öznur ile aynı yaştaki B., sohbet etti. 1 saat sonra eve gelen Ali Haydar Körmeçli, Öznur'a, "Gel seni evine götüreyim" diyerek motosiklete bindirdi. Körmeçli, Öznur'u bu kez bir süre önce taşındığı ve içi boş olan Gündoğdu Mahallesi'ndeki eski evine götürdü. Burada da küçük kıza cinsel tacizde bulunan Körmeçli, daha sonra Öznur'u motosikletine bindirerek Büyükdere Mahallesi'ndeki Kent Ormanı'na götürdü. Bu süre boyunca, Körmeçli'nin söylediği birçok yalanla küçük kızı kandırıp, korkuttuğu, motosikletle ilerlerken tepki göstermesini engellediği iddia edildi.


ORMANDA BOĞDU


Ormanlık alanda Öznur'a tecavüze kalkışan Ali Haydar Körmeçli, erken boşalması sonucunda cinsel ilişkiye giremedi. Körmeçli, kendisine "Seni babama ve enişteme söyleyeceğim" diyen Öznur'u elleriyle boğarak öldürdü. Körmeçli daha sonra, evden kazma kürek alıp tekrar ormanlık alana geldi. Cesedin çabuk çürümesi ve tanınmaması için giysilerini çıkardığı Öznur'un cesedini, açtığı yarım metre derinliğindeki çukura gömüp üzerini toprakla örttü.


Ailenin kayıp başvurusunda bulunmasının ardından polisin yaptığı araştırmada Öznur Uluişden en son Porsuk Spor Salonu'nda ve yanındaki tramvay durağında görüldüğü belirledi. Tepebaşı Belediye Hentbol Takımı antrenörleri, Öznur'un olay günü salona geldiğini belirterek, "Öznur pazartesi günü gelmesi gereken antrenmana yanlışlıkla cumartesi günü gelmişti. Bunu kendisine söyleyince evine gitmek üzere salondan ayrıldı" dedi.


ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ GİZLEMİŞ


Tramvay durağındaki özel güvenlik görevlisi Adnan Avcı ise önce polislere, "Kayıp kız durağa gelmişti. Bana biletinin olmadığını söyledi. Ben de kendisine ücretsiz olarak tramvaya binebileceğini söyleyerek durak içerisine aldım. Ancak gelen tramvaya binmedi. Biraz tedirgindi. Yürüyerek duraktan ayrılıp gitti" dedi.


Polisler durumundan şüphelendikleri güvenlik görevlisi Adnan Avcı'yı önceki gün tekrar sorguya aldı. Çelişkili ifadeler veren Avcı, yapılan sorgulama sonucunda polislere, 1 yıldır arkadaş oldukları Ali Haydar Körmeçli'nin olay günü tramvay durağına gelen Öznur'a, "Gel ben seni evine bırakayım" diyerek motosikletine bindirip götürdüğünü söyledi.


Polis ekipleri, ilk olarak Ali Haydar Körmeçli'nin ilk oturduğu Gündoğdu Mahallesi'ndeki evine gitti. Komşuları Körmeçli'nin borçlarından dolayı evine haciz geldiğini ve bu yüzden Büyükdere Mahallesi'ne taşındıklarını söyledi. Büyükdere Mahallesi'ndeki evi belirlenen Körmeçli polisler tarafından yakalanıp gözaltına alındı.


KIZI SÖYLEDİ


Gözaltına alınan Körmeçli, önce suçlamaları kabul etmedi. Körmeçli'nin eşi ve çocukları da sorguya alındı. Körmeçli'nin kızlarından 11 yaşındaki B. polislere kayıp kızın misafir olarak babası tarafından evlerine getirildiğini söylemesi üzerine, Ali Haydar Körmeçli suçunu itiraf etti.


Körmeçli'nin, "Ona tecavüz etmek istedim ancak ilişkiye girmeden önce erken boşaldığım için bunu gerçekleştiremedim" dedi.


15 YIL ÖNCE ÜVEY KIZINA CİNSEL TACİZDE BULUNDUĞU İDDİASI


Dün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'nde gönderilen Ali Haydar Körmeçli'nin iki kez evlilik yaptığı, işsiz olduğu zaman zaman inşaatlarda çalıştığı ve 6 çocuğunun olduğu belirtildi.


Körmeçli'nin 1985 ve 1991 yıllarında işlediği 'hırsızlık' suçlarından sabıkasının olduğu, 1995 yılında ise Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde ilk eşi A.K.'nin, nikahsız eşinden olan kızı S.G.'ye cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklandığı ortaya çıktı. Kendisine iftira atıldığını öne süren Körmeçli, 6 ay cezaevinde kaldıktan sonra olay tarihinde 16 yaşında olan üvey kızı S.G.'nin duruşmada, "Yalan söyledim. Bana tacizde bulunmadı" demesiyle tahliye edildi ve daha sonra da beraat etti.


Ali Haydar Körmeçli bu olayın ardından aynı yıl A.K.'den boşandı. Eskişehir'e gelen Körmeçli, 1996 yılında Emine Körmeçli ile evlendi. Ali Haydar Körmeçli'nin 1995 yılından bu yana herhangi bir suç kaydının olmadığı belirtildi.


Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yapılan otopside Öznur Uluişden'in boğularak öldürüldüğünün belirlendiğini söyledi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside küçük kızın vücüdunda tecavüz bulgusuna rastlanmazken, örnekler kesin sonucun alınması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


ÖZEL GÜVENLİKÇİ İŞTEN ÇIKARILDI


Bu arada, özel güvenlikçi Andan Avcı ise 'suçu gizlemek' suçlamasıyla gözaltına alındı. Avcı, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adnan Avcı'nın olay nedeniyle çalıştığı özel güvenlik şirketi tarafından da işten çıkarıldığı öğrenildi.

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ama, etmek, istedim, İstedim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tecavüz etmek isteyen kişiden intikam aldı SeckiN Haber Arşivi 0 17 Eylül 2013 11:26
Tecavüz Etmek İsteyen Eşe Bıçak ! Zen Haber Arşivi 1 27 Şubat 2013 00:17
Annesine Tecavüz Etmek İsteyeni Öldürdü JB Haber Arşivi 2 22 Aralık 2010 11:08
Tecavüz etmek için,erkek kılığına girdi! pyracantha Esrarengiz Olaylar 1 29 Ekim 2010 18:19