IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ekim 2010, 15:58   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türk jetleri UFO'larla uçmuş




İlk kez üst düzey bir Türk yetkili, UFO gördüğünü açıkladı. Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, 1983 yılında sekiz arkadaşıyla birlikte uçuş esnasında, Balıkesir civarında bilinmeyen cisimlerle karşılaştıklarını söyledi.

Habertürk'te UFO'ların tartışıldığı programa telefonla katılan Karakuş, cisimlerin bugünkü teknik ile uçuş yapmadıklarını iddia etti. Karakuş o geceyi şu sözlerle anlattı:


"1983 yılının Mayıs ayında dört uçakta sekiz arkadaşımla Balıkesir-Denizli-Konya ve Eskişehir uçuşu yaptıktan sonra Adana'ya atış alanına gitmek için havalandık. Gece uçuşu olduğu için dört uçağın arka arkaya dizilmesi söz konusuydu. Radar nedeniyle ve ikişer mil arayla uçmaya başladık. Balıkesir'e kadar hiçbir şey olmadı. Akşam saat 10 civarında Balıkesir'e geldiğimizde sola dönerek Denizli'ye doğru yöneldik. Bu esnada en arkada dört numaradaki arkadaşım, bazı cisimler gördüğünü söyledi ve 'Ne yapmam gerekir' diye sordu.Bende ona 'Belki yardım isteyen bir uçak olabilir. Ben Balıkesir kanalına geçiyorum' dedim. Balıkesir kule bana 'Herhangi bir uçuşumuz yok' dedi. Ben de bunun üzerine sivil uçaklar olabileceğini düşündüm.

UÇAĞA BENZEMİYORLAR



Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, yaklaşık 15 dakika boyunca UFO olduğu iddia edilen bu cisimlerin kendilerine eşlik ettiğini kaydetti. Karakuş, oldukça ilgi çeken konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

4 numaradaki arkadaşım "Bunlar uçağa benzemiyor, üzerine gideyim' dedi. Ben de bunun üzerine arkadaşımı "Dur herhangi bir harekette bulunma" diye uyardım. Bu arada bir arkadaşım ışıklarını söndürdü. Bu cisimler bu kez de üç numaraya yaklaştılar. Üç numara da ışıklarını söndürünce, bu kez iki numaraya gittiler. Ben sağıma baktığımda kimseyi görmedim ancak sarı bir ışık hüzmesi gördüm. Bizi takipetmeleri Balıkesir'den Denizli'ye kadar yaklaşık 15 dakika devam etti. İki numara da ışıklarını söndürünce benim yanıma geldiler. Ben de ışıklarımı söndürünce, bu cisimler sol tarafıma geçti. Sol tarafıma geçtiklerinde hüzmeler gitti, yerine uçak ışıklarına benzer dört beş tane ışık belirdi. Daha sonra ani bir şekilde kaybolup gittiler. Ben Konya Kule ile görüşürken, Konya Kule "O cisimler üzerimizde, görüyoruz" dediler. Bu cisimlerin bildiğimiz teknikle gitmeleri mümkün değil. Daha sonra Ankara Kule gördü, Esenboğa Kule gördü. Daha sonra öğrendik ki bu cisimleri daha önce İstanbul'da Atatürk Kule de görmüş. Bu şekilde bir olayla karşılaşmış olduk sekiz arkadaş. Daha sonra biz bunu rapor ettik ve muhtemelen rapor NASA'ya gönderildi

ensnhbr

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
jetleri, türk, uçmus, uçmuş, ufolarla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türk jetleri PKK kampını bombaladı Lucifer Haber Arşivi 0 10 Temmuz 2010 12:55
Türk jetleri PKK kamplarını bombalıyor Lucifer Haber Arşivi 0 02 Temmuz 2010 09:36
Türk jetleri K.Irak'ta Collettivo Haber Arşivi 0 04 Eylül 2008 15:40
'Türk jetleri PKK hedeflerini vurdu' CariSma Haber Arşivi 0 04 Şubat 2008 13:45