IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Kasım 2010, 13:24   #1
Çevrimdışı
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hülya Fırça yedi




Benim Tecavüzüm Daha İyiydi Diyen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a Güneydoğu Kadınlar Derneği Tepki Gösterdi
Güneydoğu'daki kadın örgütleri, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' isimli televizyon dizisindeki tecavüz sahnesi ile ilgili "Benim tecavüz sahnem daha iyiydi" diyen sanatçı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a tepki gösterdi.

25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Dayanışma Günü öncesi bir araya gelen Güneydoğu'daki kadın örgütleri kadına yönelik yapılan şiddet ve tecavüzlerin magazinleştirilmesine tepki gösterdi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merkez [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Belediyesi Kardelen Kadın Araştırma ve Politika Merkezi'nde kadın örgütleri adına açıklama yapan Mukaddes Alataş, namus cinayetlerine kurban giden, tecavüze uğrayan ve şiddet mağduru kadın sayısının giderek artığını söyledi.

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" isimli televizyon dizisinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in tecavüz sahnesi ile ilgili "Benim tecavüz sahnem daha iyiydi" şeklinde daha önce açıklama yapan sanatçı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a tepki gösteren Alataş, "Son zamanlarda yapılan dizilerde kadına yönelik tecavüzü, şiddeti zaman zaman meşrulaştıran sahneler var. Kimi zaman hak etmiştir mantığıyla meşrulaştıran programlar izlettiriliyor. Artık herşey magazinleşti, kadın hayatı da böyle olmuş, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın sözleri korkunçtur. Çünkü kadına yapılıyor. Hiçbir kadın bir erkeğe tecavüz etmedi bu güne kadar, tecavüz tamamen kadına ve kız çocuğuna yönelik bir eylemdir. Dolayısıyla bir insanlık suçudur, ister filmde olsun, hangi sahne sahici olursa olsun insanlık suçudur" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
fırça, hülya, yedi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fırça Darbesi Burce Moda Trendleri 0 10 Mayıs 2014 17:46
Yedi büyük günah olduğu gibi, yedi büyük sevap var mıdır? 54 farz ne demektir? Kalemzede İslamiyet 0 09 Ağustos 2011 13:01