IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2010, 13:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hadise hamile kaldı




hamile kaldı

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hadise Sinan Akçıl’dan bu yüzden ayrıldı

Hande Yener'in, ünlü besteci Sinan Akçıl'dan hamile kaldığı iddia ediliyor.



Hadise ile Sinan Akçıl’ın ayrılığına neden olan SMS mesajının içeriği ortaya çıktı! İddiaya göre Hande Yener, aşk yaşadığı söylenen Akçıl’dan hamile kaldı. Sevgilisinin telefonunda bu konuyla ilgili mesajları gören Hadise anında ilişkiyi bitirdi

HADİSE’NİN ABLASI KAFA KARIŞTIRDI
Müzik camiasında herkes bu dedikoduyu konuşuyor! Geçtiğimiz hafta bir basın duyurusuyla sevgilisi Sinan Akçıl’dan ayrıldığını açıklayan Hadise’nin ilişkiyi aniden bitirmesi merak konusu olmuştu. Güzel popçunun ablası Hülya Açıkgöz’ün ayrılık nedeniyle ilgili yaptığı, “Kardeşim, Sinan’la ilgili bir şeye şahit oldu. Gözüyle gördü. O gördüğü şey sonrası da ilişkisini 5 dakikada bitirdi. Ama o şahit olduğu şeyi açıklamam mümkün değil, aslada söylemem” açıklaması kafaları karıştırdı.

HANDE YENER’LE AKÇIL AŞK YAŞIYORDU!

Günlerdir herkesin birbirine sorduğu “Hadise ne gördü?” sorusunun cevabıyla ilgili bomba gibi bir dedikodu gündeme düştü.
İddiaya göre Sinan Akçıl’la uzun süredir aşk yaşadığı söylenen popçu Hande Yener, ünlü besteciden hamile kaldı. İkili konuyla ilgili olarak birbirlerine SMS mesajları attı. Bir gün sevgilisinin cep telefonunda Yener’den gelen hamilelikle ilgili mesajları gören Hadise, o dakika ayrılık kararı aldı ve ilişkiyi bitirdi!

BAŞKA BİR SÖYLENTİYE GÖRE ...
Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz, “Kardeşim Sinan ile ilgili bir şey gördü ve o an ilişkiyi bitirdi” demişti. Ünlü şarkıcının, Sinan Akçıl’ınbir genç kızla öpüştüğü 1 dakikalık videoyu gördüğü ortaya çıktı!

Ünlü müzisyen Sinan Akçıl’la ilişkisini bitiren Hadise’nin (Açıkgöz) ayrılık nedeni olarak ablası Hülya Açıkgöz kafaları karıştıran bir açıklama yapmıştı. Açıkgöz “Kız kardeşim, Sinan ile ilgili bir şeye şahit oldu, gözüyle gördü. O gördüğü şey sonrası da ilişkisini 5 dakikada bitirdi. Ama o şahit olduğu şeyi açıklamam mümkün değil, asla da söylemem” demişti. Bu sözler “Acaba Hadise ne gördü?” sorusunu akla getirdi. Ve gerçek sonunda ortaya çıktı.

SİNAN'IN TELEFONUNDA VİDEO BULDU
29 Ekim’de yazılı bir açıklama ile ayrıldıklarını duyuran çift, iddialara göre o gün şunları yaşadı: Astoria’daki evlerinde vakit geçiren çiftten Hadise, sevgilisinin Iphone marka cep telefonunu şarj etmek için laptop’ına taktı. Akçıl’ın uyumasını fırsat bilen Hadise, cep telefonundaki görüntüleri laptop’ına indirip incelemeye başladı. Bütün videoları tek tek izleyen Hadise Akçıl’ın bir kızla öpüşürken görüntüsünü görünce şoke oldu. Toplam 1 dakika süren bu videonun bitimiyle birlikte Akçıl ile tartışmaya başladı. Akçıl “Bu görüntü çok eski. Yanımdaki eski sevgilim” demesine rağmen Hadise’yi bir türlü ikna edemedi. Bu 1 dakika süren öpüşme görüntüsünün hemen ardından 5 dakika içerisinde ilişkisini bitiren şarkıcı, basın açıklamasını göndererek bunu herkesle paylaştı.

Ancak Hadise’nin daha sonra Akçıl’ı telefonla arayıp bu fevri çıkışından dolayı pişmanlığını dile getirdiği öğrenildi. Akçıl’ın ise “Ablanı iş hayatından çıkarmadığın sürece ne benimle ne de bensiz yüzün gülmeyecek” dediği öne sürüldü.

SİNAN AKÇIL ŞARKILARINI GERİ ALACAK
Bu arada Sinan Akçıl’ın Hadise’nin albümüne verdiği 4 şarkıyı abla Hülya Açıkgöz’ün bu sözleri yüzünden geri almayı düşündüğü de gündeme geldi. Akçıl’ın Hülya Açıkgöz’den bu konuyla ilgili özür istediği “Özür dilemezse şarkıları vermem” dediği konuşuldu. Bu sözler üzerine Hülya Açıkgöz, twitter’daki sayfasına “Önce özür dilemesi gereken sensin” diye yazdı. Ancak Hülya Açıkgöz’ün kardeşi Hadise’den uyarı alınca bu sözleri çıkartmak zorunda kaldığı da iddia edildi

ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Kasım 2010, 18:07   #2
Çevrimdışı
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hadise hamile kaldı




handenin ufak romeo suna ne oldukı sınanla kırıştırıyomuş

 

 

Etiketler
hadise, hamile, kaldi, kaldı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
5 Yaşında Hamile Kaldı.. ExMorN Genel Paylaşım 0 07 Ağustos 2009 17:34