IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2010, 13:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fabrikada Maskeli Soygun




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'te, Bir Fabrikanın Bekçisini Etkisiz Hale Getiren Silahlı ve Kar Maskeli 4 Kişi Kasayı Alarak Kayıplara Karıştı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'te, bir fabrikanın bekçisini etkisiz hale getiren silahlı ve kar maskeli 4 kişi, 150 bin lira değerinde Türk Lirası, döviz ve ziynet eşyasının bulunduğu kasayı alarak kayıplara karıştı. Kasayı götürdükleri fabrikaya ait kamyoneti terk eden silahlı soyguncuları yakalamak için polis çalışma çaşlattı.

Olay, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ramazanoğlu Mahallesi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Caddesi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sokak 13 numarada saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, silahlı 4 kişi, Günok Metal adlı fabrikaya geldi. Maskeli olan şahıslar, fabrikanın bahçesinde bulunan gece bekçisi Mustafa Paydaş'ı silahla tehdit edip darp etti. Silahlı şahıslar Mustafa Paydaş'ı bekçi kulübesine götürerek ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağladı. Ağzını da bantla kapattıkları bekçinin cebinden fabrikanın anahtarını alan şahıslar, içeri girdi. Yönetim katında bulunan kasayı alan şahıslar, yine fabrikaya ait 34 FIU 12 plakalı kamyonete yükleyerek olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra kendi imkanlarıyla ellerini çözmeyi başaran bekçi Paydaş, durumu hemen polise ve fabrika sahiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bekçinin verdiği bilgiler doğrultusunda polis, soyguncuların kaçtığı kamyoneti aramaya başladı. Fabrikaya ait kamyonet, araştırmalar sonucu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mahallesi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sokak'ta ter edilmiş halde bulundu. Kamyonette yapılan incelemede çalınan kasa bulunamadı.
Olay yeri inceleme ekipleri, fabrikada detaylı delil araştırması yaptı. Polis, soyguncuların kimliğini belirlemek için fabrikanın güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldı.
Olayı anlatan gece bekçisi Mustafa Paydaş, yüzleri kapalı 3 kişinin fabrika bahçesinde kendisini darp ederek bağladığını ve daha sonra fabrikaya girdiğini söyledi. Paydaş, şahısların içeriden ne aldığını görmediğini duyduğu araç sesinden şahısların uzaklaştığı anladığını ve ellerini çözerek dışarı çıktığını aktardı.
Soyguncuların çaldığı kasanın içerisinde yaklaşık 150 bin lira değerinde Türk Lirası, döviz ve ziynet eşyası olduğu öğrenildi. Polis, soyguncuları yakalamak için çok yönlü soruşturma başlattı

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
fabrikada, maskeli, soygun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fabrikada kazan dairesinde patlama PassioN Haber Arşivi 0 20 Nisan 2012 23:14