IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2010, 17:21   #1
Çevrimdışı
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uyuşturucudan ölen Burçin'in günlüğü




UYUŞTURUCUDAN ÖLEN BURÇİN'İN GÜNLÜĞÜNDEN AĞLATAN CÜMLELER!..
' eski bı haber ama beni çok etkıledı.. türk milleti üşengeçtır ama bence sonuna kadar okuyun'


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

11 Ocak 2004 Pazar 00:18


ADNAN SULAR İSTANBUL - Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı önünde cesedi bulunan Burçin Bircan'ın yaklaşık 80 sayfadan oluşan günlüğüne polis el koydu.

Günlüğü baştan sona inceleyen polis, genç kızın düştüğü uyuşturucu batağından bir türlü kurtulamadığını ve uyuşturucu alabilmek için vücudunu sattığını belirledi.

Bircan'ın 80 sayfalık günlüğünde dikkat çeken notlardan bazıları şöyle:

"BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR"
"Artık sona geldiğimi anladım. Seks bile yapamıyorum. Vücudum köpek gibi kokuyor. Kollarım iltihaplı. Artık buna dayanamıyorum. İftar saati Beyoğlu'nda gezerken, ezanın okunması beni çok etkiledi. Sanki gırtlağım bir yumak oldu. Ailemi ve onlarla yaptığım iftarlar aklıma geldi. Oruçlarını açan insanları ve aileleri görünce rezilliğimi daha da anladım. Bu hayattan ne zaman kurtulacağımı düşünüp duruyorum. Bir eskiye dönebilsem. Allah'ım yalvarırım yardım et bana.

"BEKLE AMERİKA GELİYORUM"
Büyük bir uçurumun eşiğindeyim. Aslıda uyuşturucuyu hiç kullanmamalıydım. Ama şimdi ondan bir türlü kurtulamıyorum. Dünya üzerine geliyor. Başım sürekli ağrıyor. Kendimi nasıl kurtarabilirim bilmiyorum. Ama son bir umudum var. O da Amerika. Bekle New York ben geliyorum. Kendimi sana getiriyorum. Sana gelince keyifli bir hayat süreceğim. Seninle hayata yeniden başlayacağız.

"HAYATTA TEK BAŞIMA KALDIM GALİBA"
İzmir'e gitmek istiyorum ama babam beni istemiyor. Ben ona ne yaptım ki. Ne zaman telefon açsam beni tersliyor. Ailem de beni istemiyor. Ama ben onları çok seviyorum. Neden insanlar benden kaçıyor? Kimsem kalmadı. Artık çok sıkılıyorum. Tamamen tek başıma kaldım galiba."

HASTANEDEKİ GÜNLER
Uyuşturucu tedavisi için Balıklı Rum Hastanesi'ne yatan Burçin Bircan, hastanedeki günlerini ve dışarıya olan özlemini günlüğünde şöyle dile getiriyor:
"Çıkmak istiyorum işte. Dışarıyı özledim. Güneşin içindeki karanlığı görmeyi yüzüme çarpmasını özledim. Meğerse ben farkında değilmişim. Benimki güneşin içindeki karanlık, karanlığın içindeki ışıkmış."

"EROİNİ BİR DAHA KULLANMAK İSTEMİYORUM"
Bircan, hastanede uyuşturucu ile mücadelesini ise günlüğündeki şu sözlerle anlatıyor:

"Bu hapishaneden usandım. Çıkar çıkmaz hemen kuaföre gidip kendimi şöyle bir toplatacağım. Eroini bir daha asla kullanmak istemiyorum. Onsuz hayat çok daha güzel. Ama canım sıkılınca elimde olmadan kendimi cezalandırmak gibi bir şeylere yöneliyorum.

Uyuşturucudan kurtulamayacağımı biliyorum. Ama en azından azaltabilirim diye düşünüyorum. Hayatımın 3 yılını damardan enjektörle eroin alan biri olarak geçirirken 6 gündür bir şey almıyorum. Son serumun etkisiyle kanım iyice temizlendi."

"AİLE DENEN ŞEYE NEFRETLE BAKIYORUM"
Günlüğünde aşka soğuk baktığını anlatan Bircan, gelecekte yuva kurmanın kendisine çok uzak bir şey olduğunu dile getiriyor. Bircan'ın günlüğünde anlatıldığı şekliyle aşka ve evliliğe bakışı ve gelecekle ilgili özlemleri ise şöyle:

"Zaten aşk bana çok uzak. Aile denen şeye nefretle bakıyorum. Umarım buradan çıkınca her şey daha farklı olur. Tek hayalim ufak bir evim, küçük bir arabam ve işim olsun. Gerisi zaten çok kolay."

Günlüğünde inancının olduğundan da bahseden Bircan, bunu şu sözlerle dile getiriyor:

"Tanrıma hep inanmışımdır. Ben bunu kullanmayacağım. Sadece tanrımdan gelen duygularla hareket edeceğim. Bir eroinmandım bitti."

HASTANEYE ESRAR SERVİSİ
Bircan, Yusuf adlı bir kişinin, hastane bahçesine kendisi için esrar atacağını belirtiyor. Ancak güzel manken, sabah kalktığında esrarın gelmediğini görünce duyduğu hayal kırıklığını şöyle dile getiriyor:

"Bu arada Yusuf sabaha bir çiftli atmış olabilir. Bakalım, öyle olursa bana büyük bir iyilik yapmış olacak. Sabah 07.45, ayaktayız hepimiz. Dışarı bahçeye çıkıp baktım ama bir b.. yok. Ben zaten atmayacağını söylemiştim. Hangi eroinman şimdiye kadar sözünü tuttu ki o tutsun. İşte yine satışa geldik."

Bu arada Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan soruşturmada, 15 gün önce bir miktar eroini Burçin Bircan'a Recep Duman adlı zehir tacirinin verdiğini belirlendi. Genç kıza eroini veren Recep Duman'ın 10 gün önce Tarlabaşı'nda alıcı gibi davranan polise Burçin'in son sevgilisi olan Orhan Aras ile birlikte 2 gram eroin satmak isterken yakalanıp cezaevine konulduğu kaydedildi.

Polisin yapmış olduğu çalışmalarda Bircan'ın koluna 2 yıl önce ilk eroin maddesini enjekte eden kişinin Nedim Doğulu olduğu tespit edildi. Doğulu'nun daha sonra uyuşturucu madde satıcılığından yakalanıp cezaevine girdiği ve çıktıktan sonra da Mersin'e yerleştiği belirlendi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
burçinin, Ölen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burçin Abdullah'ın en büyük hayali Seth Haber Arşivi 0 14 Ocak 2015 19:03
Burçin Orhon'a Alzheimer teşhisi Seth Haber Arşivi 0 15 Aralık 2014 17:36
Babası Ölen Bey Anası Ölen Kadın Olur Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 19 Haziran 2014 21:50
Burçin Terzioğlu Annesini Kaybetti MasteR06 Haber Arşivi 0 31 Aralık 2013 00:04