IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2010, 12:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uçakta Can Pazarı: 2 Ölü 83 Yaralı




Moskova'da Domodedovo Havalimanına Acil İniş Yapan Uçak Pistten Çıktı. Parçalanan Uçakta İki Yolcu Hayatını Kaybetti.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın başkenti Moskova Domodedovo havalimanına acil iniş yapan uçak pistten çıktı. Parçalanan uçakta iki yolcu hayatını kaybederken 83 yolcu da yaralandı. 9 kabin görevlisi ve 163 yolcunun bulunduğu Dağıstan Havayollarına ait uçakta, yaralananların durumlarının ağır olduğu belirtiliyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Son bilgilere göre yaralı 83 yolcu başkentte hastanelere kaldırılmış durumda." dedi. Dağıstan'ın Mahaçkale kentine gitmek üzere Moskova Vnukova havalimanından kalkış yapan uçak, bir kaç dakika sonra uçağın iki motorunun durması üzerine başkente geri dönerek acil iniş yaptı.
İniş sırasında bir kaç parçaya ayrılan uçakta ölü sayısının 2 kişi ile sınırlı kalması sevindirirken, yaralılardan hayatını kaybedenlerin olabileceği endişelendiriyor.
Kaza ile ilgili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Devlet Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bilgilendirilirken, Dağıstan Cumhurbaşkanlığı da olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Kazanın nedeni ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
UÇAK İKİYE BÖLÜNDÜ
Russia Today televizyonuna açıklamada bulunan yolcu Valeriy Çumak, kabin görevlileri ve pilotların çok iyi çalıştıklarını ve uçağı iki motoru olmadan indirmeyi başardıklarını söyledi. Çumak, "Uçak pisti geçti. Ormanın içine ancak inebildi. Çitlerin olduğu alana çarpsa idi sonumuz olurdu." dedi. Yolcu verdiği bilgide uçağın ikiye bölündüğünü de belirtti. Bir başka yolcu da pilotların ve kabin görevlilerinin ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi. Yolcu, "Önce motorlardan biri durdu. Sonra da ikincisi. Pilot diğer motorla uçağı indirdi. Uçak inene kadar herhangi bir panik olmadı. Uçak indikten sonra panik başladı. İnsanlar kendilerini uçağın dışına atmaya çalışıyordu. Bazı yolcularda yaralılara yardım ediyordu." bilgisini verdi. Bir başka yolcuya göre uçak bir kaç parçaya bölündü. Acil olarak uçağın bulunduğu bölgeye ambülans ve itfaiye araçları ulaşırken yaralılar hızlı bir şekilde Moskova hastanelerine ulaştırıldı. Dağıstan Havayolu Şirketi Başkan Yardımcısı Abdullah Angutayev Ria Novosti'ye verdiği bilgide şirkete ait tüm uçakların bakımlarının düzenli bir şekilde yeğıldığını söyledi. Yetkili, "Şirketimizde beş adet Tupolev Tu-154M uçak, 4 adet Tu-134B uçak, iki adet Antonov An-24 ve iki adet de Mil Mi-8 helikopter bulunuyor. Hepsinin de durumu çok iyi. Özellikle jetlerimiz her gün kontrolden geçiyor." savunması yaptı

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2, 83, ucakta, Ölü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zincirleme trafik kazasında can pazarı: 1 ölü, 18 yaralı pyracantha Haber Arşivi 0 22 Mayıs 2010 11:52
Uçakta Doğurdu Uçakta Terk Etti Kralice Haber Arşivi 0 25 Mart 2009 09:34