IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2010, 07:36   #1
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Üvey ikiz' tazminatı'!




Sevgilisinden ve eşinden aynı gün hamile kaldı. Dünyaya getirdiği ikizlerden biri yasak aşkının çıktı. Soluğu mahkemede alan koca hem boşandı hem de 10 bin TL'lik tazminat kazandı.


Hayat senaryosu bu kez akıllara durgunluk veren bir filmi sahneledi. Hem tıp hem de hukuk literatürüne geçen davalık olay, İstanbul'da yaşandı. C.K. (24), 6 yıl önce Nevzat adındaki, evli ve çocuklu biriyle aşk yaşamaya başladı. Durumu öğrenen aile kızlarını güvenlikçi A.K. ile nişanladı. C.K. ise bu birlikteliği istemediğini belirterek 4 kez nişan attı. Ancak babasının baskılarına dayanamayan genç kadın, 2006'da A.K. ile evlendi.

TEST YAPTIRDI!

Evliliğe rağmen C.K., sevgilisiyle bağını koparmadı. Genç kadın, kocası işe gittikten sonra sevgilisini eve aldı. Evlendikten 15 gün sonra hamile kaldığını anlayan C.'nin ilk aklına gelen soru ise bebeğin babasının kim olduğuydu... C.K. 2006'ının Aralık ayında ikiz erkek bebek doğurdu. Bebeklerden birine M.E. diğerine C.E. adı verildi. Genç kadın 1 ay sonra bebeklerden C.'nin, sevgilisine benzediğini fark etti.
Bunun üzerine evden kaçtı. Komşularından durumu öğrenen A.K. ise bebeklere DNA testi yaptırdı. Bu sırada C.K. eve döndü ama kocası test yaptırdığını ondan sakladı. Bir hafta sonra gelen test sonucu A.K.'yi şoke etti. Çünkü ikiz bebeklerden M.E. yüzde 99.99 onun çocuğuydu, ancak C.E.'nin babası o değildi.

ADLİ TIP DA ONAYLADI

A.K., kendisinden olan çocuğu ailesinin yanına gönderdi. Diğer bebek ve eşini ise kovdu. Boşanma davası açan A.K., C. adlı bebeği nüfusundan düşürmek için de talepte bulundu. Bu sırada Adli Tıp da ikizlerin ayrı kişilerden olduğu yönünde görüş belirtti. Bunun üzerine 3 yıl süren dava, boşanmayla sonuçlandı. Ayrıca C.K. "sadakatsizlik" gerekçesiyle eşine 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ikiz, tazminatı, Üvey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ikiz Gebelik Dogum KarakıZ Sağlık Köşesi 0 29 Ağustos 2011 15:43
MHP yok AKP ile CHP ikiz Sır Haber Arşivi 1 07 Kasım 2010 09:41
70 Yasinda Ikiz Dogurdu Angel Haber Arşivi 2 04 Temmuz 2008 14:41