IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2010, 10:50   #1
Çevrimdışı
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cem yılmazdan nağmeler




"Marka 2010 Konferansı'na katılan komedyen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], salondakileri gülmekten kırdı geçirdi. Kendisini "Türkiye'nin aydınlık yüzü" olarak tanıtan Yılmaz, yaptığı esprilerle herkesi kahkahaya boğdu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de yapılan "Marka 2010 Konferansı"nda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nun ardından [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Altaylı'nın ikinci konuğu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oldu. Sahneye gelen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisini, "işte Türkiye'nin aydınlık yüzü" diye tanıtınca herkes kahkahaya boğuldu.

"Siyasi espriler yapmayı sevmiyorum" diyen ünlü komedyen, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Altaylı'nın "Neden sürekli siyah giyiyorsun?" sorusu üzerine de, "Siyah giymemin nedeni
sahnede ellerimi kollarımı hareket ettirerek kendimi daha fazla anlatıyorum. Siyah giyince ellerim kollarım daha fazla seçiliyor. Siyah giyen bir de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] var. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir ara Usame Bin Ladin'e benziyordu. Ladin'i yakalayan ABD 50 milyon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veriyordu. Bende onun sakallarının uzamasını bekleyip, ABD'ye teslim etmeyi düşünüyordum" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yılmaz, bir süre önce basında çıkan, "Benden çocuk olmaz" sözlerinin sorulması üzerine de, "Şimdi bana gazeteciler geldi. Arkadan soru sordu. 'Sizden iyi çocuk olur' dediler. Bende, 'benden çocuk olmaz' dedim. Onu yazmışlar. Çocuk gerçekten çok kutsal bir şey ama bunu tek başınıza yapamıyorsunuz. Onun için bir eş lazım. Tek başıma deneyince ortaya bir şey çıkmıyor" şeklinde espri yaptı.

"Günün birinde biri çıkıp, 'bu senin çocuğun' derse ne yaparsın sorusuna Yılmaz'ın verdiği cevap ise salondakileri gülmekten kırdı geçirdi. Her şeye hazırlıklı olduğunu belirten [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], "Benimde seks kasetlerim ortaya çıkabilir. Ama önemli değil, her şeye hazırlıklıyım. Seks kasetinden ziyade içeriği önemli. izleyenler 'vay be ne iş çıkarıyor' desinler" diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], herkesin kendisini "küfür ediyor" diye eleştirdiğini de belirterek, "Bunu kesinlikle anlamıyorum. Küfür terbiyenin bir ölçüsü değil. Bunu normal hayatta herkes yapıyor. TEM'de bir gün giderken, öndeki arabanın şoförü el frenini çekerek aracını durdurdu. Yanıma geldi. 'Bu filmde küfür yok, yok küfürlü yapın' dedi. yolda giderken önümü kesip bana [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aşağı fıkralar anlatıyorlar. Bunu ne yapacağız. Hadi ben şov yapıyorum. Yolda giden adam gelip bana hangi hakla küfürlü fıkra anlatıyor bunu anlamıyorum" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'YE KATKıDA BULUNUYORUM

Yılmaz, 'Para kazanıyorum, ortada... Elbette arabamı alıyorum ama gidip italya'da gezmiyorum, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye katkıda bulunuyorum. iki katı vergimi veriyorum' dedi.

Gösterileri sırasında koltuk sayısıyla bilet fiyatını çarpmasına yönelik eleştirilere ilişkin de Yılmaz, 'Bu benden kaynaklanmadı. Elbette ben de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları bedava oynamak isterim. Ama ya çok zengin olmam lazım ya da delirmem lazım. Bu işin Nirvana'sı zaten budur' yorumunu yaptı.

Seyirciden her zaman korktuğunu ifade eden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 'Seyirci açıktır. Sizin mesleğinizi devam ettirmeniz, o anki sahneden iyi inmenize bağlıdır. Geçen yıl yarattığınız şov akıllarda kalsa da, onunla yaşayamazsınız' diye konuştu.

AROG DiYE BLUEJEAN GÖRDÜ

Yılmaz, adının tescillenmesiyle ilgili soruyu da, 'CMYLMZ niye tescil ettirdin diye soruyorlar. Bunu sormak, niye vergi mükellefisin diye sormak gibi bir şey. Sen yapmazsan başkası yapıyor. Ne yapabilirim? Gösterimin adı olan kısaltmanın üzerinden bilet kesiyor, siz almazsanız başkası alıyor. AROG diye bluejean gördüm' şeklinde yanıtladı.

Politik mizah yapmamasıyla ilgili de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], bunun mesleki bir tercih olduğunu, politik mizahın uzmanlık getirdiğini, kendisinin bu konuda ehliyeti olmadığını söyledi.

Mesleğinin ne olduğu sorusu üzerine Yılmaz, maliye kayıtlarında mesleğinin serbest meslek olarak geçtiğini, esnaf ve sanatkarlar odasına kayıtlı olduğunu ve aylığını ödediğini kaydetti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cem, nağmeler, yılmazdan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mechulden Nağmeler Adrasteia Aşk ve Sevgi Köşesi 0 03 Aralık 2011 15:52
Erkeklerden nağmeler : ) Ruj Komik Loglar 6 26 Kasım 2010 17:47
Gravity'den nağmeler Thief Komik Loglar 4 01 Ocak 2010 19:29
Cem Yılmazdan Seçmeler aLdiana Komedi ve Mizah 2 12 Nisan 2008 02:19