IRCForumlarý - IRC ve mIRC Kullanýcýlarýnýn Buluþma Noktasý
  sohbet

 Kayýt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Aralýk 2010, 17:01   #1
Çevrimdýþý
JB
Kullanýcýlarýn profil bilgileri misafirlere kapatýlmýþtýr.
IF Ticaret Sayýsý: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Artýk Þapka Takýyorum





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajýnýz olmasý gerekir.


Öyle Bir Geçer Zaman ki, Aras Bulut Ýynemli'nin sýçrama tahtasý oldu...

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman ki", Aras Bulut Ýynemli'nin sýçrama tahtasý oldu. Rol aldýðý reklam filmiyle dikkatleri üzerine çeken, son haftalarda ise dizideki müthiþ performansý ile kendinden sýkça söz ettiren oyuncu, hýzlý gelen þöhretten dolayý biraz þaþkýn...
Ama Ýynemli'nin yýldýzýnýn aslýnda ýtalyan futbolcu taklidi yaptýðý bir reklamla parladýðýný çok az kiþi anýmsýyor.

Ýlk bölüm yayýnlandýktan sonra... Yolda bir arkadaþýmla konuþurken yanýma bir kadýn geldi, "Dizinizi çok severek izliyoruz, çok güzel" dedi ve fotoðraf çektirmek istedi.
Þapka takmaya baþladým. Dönem filmi çektiðimiz için günlük yaþantýmýzda çok görünmememiz lazým. Özel hayat derseniz, bir kýz arkadaþým olmadýðýndan olumlu ya da olumsuz bir etki söz konusu deðil.

-Oyunculuk kariyeriniz nasýl baþladý?

Aðabeyim tiyatrocu, ablam da ses sanatçýsý. Aðabeyim beni cast ajansýna yazdýrmýþtý, reklamlarda oynuyordum. Ama annem "Evde zaten iki sanatçý var" dedi ve baþka bir meslek seçmemi istedi. Ben de uçak mühendisliði bölümüne girdim. Ama bu dizi için teklif gelince kaydýmý dondurdum.

-"Bu dizi tutmazsa bir yýlým boþa gidecek" diye korkmadýnýz mý hiç?

Okulumu dizinin tuttuðunu gördükten sonra sondurdum. Hem okula hem de iþe ayný anda konsantre olamayacaðým için öðrenimime seneye devam etmeye karar verdim. Ailem ilk zamanlar biraz karþý çýktý ama sonra onlar da kabullendi. Ben taklitler yaparak, Ata Demirer izleyerek büyüdüm. Lisede tiyatro yaptým. Oyunculuk hevesimi onlar da biliyordu yani...

-"Öyle Bir Geçer Zaman ki" ekibine nasýl katýldýnýz peki?

Yönetmen Zeynep Günay Tan, rol aldýðým bir reklam filmini izlemiþ, performansýmý beðenince deneme çekimine çaðýrmaya karar vermiþ. Çekime gittim, bir hafta sonra arayýp ekibe katýlmamý istediler. Karakteri çok sevdiðim ve kendimi gösterme fýrsatý bulacaðýmý düþündüðüm için kabul ettim.

-Mete rolü için bir ön hazýrlýk yapmanýz gerekti mi?

1960'lý yýllarý öðrenmek için bol bol kitap okudum ve dönem filmleri izledim. Ayrýca fiziksel bir hazýrlýk süreci geçirmem gerekti. Ben 20 yaþýndayým, Mete ise lise öðrencisi. Daha küçük göstermek adýna spor yapmayý býraktým, sýký bir diyetle dört kilo verdim. Saç modelimi de deðiþtirdim tabii.

-Rol gereði mandolin çalýyorsunuz. Bunun için ders almanýz gerekti mi yoksa önceden biliyor muydunuz?

Evet, Bakýrköy'deki Orpheus Müzik Kursu'nda mandolin dersi aldým. Ayrýca ablam da bana çok yardýmcý oldu.

-Dizinin ilk bölümünün yayýnlandýðý gün Facebook'taki sayfanýza binlerce ekleme talebi gelmiþ, internette adýnýza hayran siteleri açýlmýþ. Bu kadar büyük bir ilgi bekliyor muydunuz?

Dürüst olmak gerekirse, hiç beklemiyordum. Çok þaþýrdým. Bu proje bir senedir hazýrlanýyor, ön hazýrlýklarý dört ay sürdü, biz de 2,5 aydýr çalýþýyoruz. Emeðimizin karþýlýðýný alacaðýmýza inanýyorduk ama bir anda bu kadar ilgi göreceðimizi düþünmüyordum. ýlk bölümün yayýnýndan sonra Facebook'tan 432 arkadaþlýk isteði geldi. Ertesi gün bu sayý 1000'e ulaþtý. Bu kadar kýsa sürede nasýl böyle oldu anlayamadým. Bir de grup kurmuþlar, orada Mete'nin babasýna býçak çektiði sahneyle ilgili kendi aralarýnda tartýþýyorlar. Bir grup hak veriyor, diðer grup "Her ne olursa olsun babaya öyle yapýlmaz" diyor...

-Peki Facebook'tan gelen arkadaþlýk taleplerine yanýt verdin mi?

Ýlk önce eklemeye baþladým. Sonra baktým 200-300 kiþi kabul etmiþim. Sonra insanlara teþekkür mesajý atayým dedim, bir baktým iki saat geçmiþ ve hâlâ cevaplayamadýðým birçok kiþi var. Bu yüzden býrakmak zorunda kaldým.

Kaynak : Mynet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odalarý reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
artä±k, takä±yorum, åžapka, Þapka


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayýtlý üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açýk
Smileler Açýk
[IMG] Kodlarý Açýk
HTML-Kodu Kapalý
Trackbacks are Kapalý
Pingbacks are Açýk
Refbacks are Açýk


Benzer Konular
Konu Konuyu Baþlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hasýr Þapka Modelleri - Hasýr Þapka Modasý Burce Aksesuarlar 0 30 Mart 2012 16:42
Þapka Konusunda Kalemzede Atatürk Köþesi 0 15 Eylül 2011 19:58