IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   MSN ve Microsoft MJ Bear'ı Kaybetti. (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/373167-msn-ve-microsoft-mj-beari-kaybetti.html)

MasteR06 23 Aralık 2010 08:58

MSN ve Microsoft MJ Bear'ı Kaybetti.
 
MJ pek çok kişi için harika bir arkadaş, meslektaş ve yol gösterici bir liderdi. Üstlendiği portal direktörlüğü görevi çerçevesinde Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde MSN'in büyümesini hızlandıran en önemli güçtü. Hayal gücü ve kararlılığı ile durmaksızın seyahat ederek Polonya, İsrail, Yunanistan ve Güney Amerika'da medya dünyası ve Microsoft partnerleriyle çalıştı. Türkiye, Rusya ve Arabistan gibi çalıştığı pek çok ülkede yetenekli üyeleri ekibine kattı ve gelişimlerini destekledi.
Gazeteciliğe gönülden bağlı olan ve değişik öyküleri seven, Rusya'da ajanlıkla suçlandığı günleri tebessümle anan, kariyeri boyunca karşılaştığı olayları eğlenceli üslubuyla aktaran MJ'i İstanbul'daki akşam yemeklerimizde, Atina'da Akropolise bakan terasta, Tel Aviv'de kahve içerken hatırlayacağız. MJ, harika bir arkadaş olmasının yanında sıcak, espirili ve sevencendi.
Olgunluğu ve engin deneyimiyle ideal bir yol gösterici, MSN'deki arkadaşları ve meselektaşları için ideal bir eğitmendi. Onun "ailem" dediği ekibin bir parçası olmakla gurur duyuyoruz.
MJ, lösemi olduğunu öğrendiği 7 ay öncesinden bu yana kendisine verilen kötü haberleri yüreklilik ve şaşkınlık verici bir sabırla karşıladı. Neyle karşı karşıya olduğunu bilmesine rağmen yakınlarına ilham veren mücadelesinden vazgeçmedi.
Son birkaç ayda ailesi ve yakınlarından büyük destek alan MJ, bu zorlu sınavda onlara yük olmamak için elinden geleni yaptı. Bu onun hayata bakış açısını yansıtan tipik bir örnektir.
2008'de Microsoft ailesine katılmadan önce müthiş bir kariyeri vardı. Prag merkezli Radio Free Europe/Radio Liberty'nin programlama direktörü olan MJ, Doğu Avrupa, Balkanlar ve İran'da pek çok dilde web siteleri kurdu.
2004 ve 2005 yıllarında Romanya ve Moldova'da gazetecilik bölümü öğrencilerine radyo, televizyon, basın ve internet konularında ders veren Knight International Journalizm öğretim üyelerindendi.
2002-2005 yılları arasında Amerikan Üniversitesi'nde gazetecilik ve dijital medya dallarında öğretim üyeliği yapmış, öncesine National Public Radio'nun internet alanında başkan yardımcılığını üstlenerek, ödül kazanan pek çok internet sitesi yaratmıştı.
Des Moines, Iowa'da büyüyen MJ, Amerika'nın çeşitli televizyon kanallarında haber programı yapımcılığı yaptı.
Online News Association'ın kurucu üyelerinden biri olan Mj Bear'ın dileklerinden biri genç gazeteciler için bağışta bulunulmasıydı.MSN ve Microsoft'taki arkadaşları onu çok özleyecek.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



MJ Bear (1962 - 2010)
Msn.com'dan alıntıdır


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net