IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2010, 08:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MSN ve Microsoft MJ Bear'ı Kaybetti.




MJ pek çok kişi için harika bir arkadaş, meslektaş ve yol gösterici bir liderdi. Üstlendiği portal direktörlüğü görevi çerçevesinde Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde MSN'in büyümesini hızlandıran en önemli güçtü. Hayal gücü ve kararlılığı ile durmaksızın seyahat ederek Polonya, İsrail, Yunanistan ve Güney Amerika'da medya dünyası ve Microsoft partnerleriyle çalıştı. Türkiye, Rusya ve Arabistan gibi çalıştığı pek çok ülkede yetenekli üyeleri ekibine kattı ve gelişimlerini destekledi.
Gazeteciliğe gönülden bağlı olan ve değişik öyküleri seven, Rusya'da ajanlıkla suçlandığı günleri tebessümle anan, kariyeri boyunca karşılaştığı olayları eğlenceli üslubuyla aktaran MJ'i İstanbul'daki akşam yemeklerimizde, Atina'da Akropolise bakan terasta, Tel Aviv'de kahve içerken hatırlayacağız. MJ, harika bir arkadaş olmasının yanında sıcak, espirili ve sevencendi.
Olgunluğu ve engin deneyimiyle ideal bir yol gösterici, MSN'deki arkadaşları ve meselektaşları için ideal bir eğitmendi. Onun "ailem" dediği ekibin bir parçası olmakla gurur duyuyoruz.
MJ, lösemi olduğunu öğrendiği 7 ay öncesinden bu yana kendisine verilen kötü haberleri yüreklilik ve şaşkınlık verici bir sabırla karşıladı. Neyle karşı karşıya olduğunu bilmesine rağmen yakınlarına ilham veren mücadelesinden vazgeçmedi.
Son birkaç ayda ailesi ve yakınlarından büyük destek alan MJ, bu zorlu sınavda onlara yük olmamak için elinden geleni yaptı. Bu onun hayata bakış açısını yansıtan tipik bir örnektir.
2008'de Microsoft ailesine katılmadan önce müthiş bir kariyeri vardı. Prag merkezli Radio Free Europe/Radio Liberty'nin programlama direktörü olan MJ, Doğu Avrupa, Balkanlar ve İran'da pek çok dilde web siteleri kurdu.
2004 ve 2005 yıllarında Romanya ve Moldova'da gazetecilik bölümü öğrencilerine radyo, televizyon, basın ve internet konularında ders veren Knight International Journalizm öğretim üyelerindendi.
2002-2005 yılları arasında Amerikan Üniversitesi'nde gazetecilik ve dijital medya dallarında öğretim üyeliği yapmış, öncesine National Public Radio'nun internet alanında başkan yardımcılığını üstlenerek, ödül kazanan pek çok internet sitesi yaratmıştı.
Des Moines, Iowa'da büyüyen MJ, Amerika'nın çeşitli televizyon kanallarında haber programı yapımcılığı yaptı.
Online News Association'ın kurucu üyelerinden biri olan Mj Bear'ın dileklerinden biri genç gazeteciler için bağışta bulunulmasıydı.MSN ve Microsoft'taki arkadaşları onu çok özleyecek.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




MJ Bear (1962 - 2010)
Msn.com'dan alıntıdır

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
bear, düşt, etkin, liderlerin, lösemiye, mj, msn’in, savaştığı, ve, yenik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Staind /Cross To Bear. Düş Yabancı Şarkı Sözleri 0 19 Ocak 2015 14:56
Honey Bear Kedisi, Honey Bear Kedisinin Özellikleri Violent Evcil Kediler 0 08 Mart 2014 22:25