IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2010, 16:01   #1
Çevrimdışı
aSi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Görüntülü kırmızı hat




Uğur ERGAN
Görüntülü kırmızı hat
Türkiye, Afganistan ve Pakistan Cumhurbaşkanları bölgedeki bir kriz durumu oluşması halinde görüntülü telefon hattı üzerinden görüşme kararı aldı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün evsahipliğinde, Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai ve Pakistan Cumhurbakanı Asif Ali Zerdari’nin katılımıyla dün İstanbul’da beşincisi yapılan Türkiye-Afganistan-Pakistan Üçlü Zirve Süreci’nde, üç ülke birlikte yaşama ve ortak iş yapabilme kültürü geliştirmek için bir dizi somut kararlar aldı. Diplomatik kaynaklar, görüntülü telefon hattının özellikle Taliban konusunda karşılıklı suçlamalarda bulunan Afganistan ve Pakistan liderlerinin birbirlerini daha iyi anlamaları, anlık psikolojik durumlarını tespit ve kontrol etme açısından çok önemli olduğunu belirttiler.
Üç ülke arasında, “Doğal Afetlere Karşı Mukabele Masaüstü Tatbikatı”, “Terörle mücadele mükemmeliyet merkezinin kurulması”, “Polis teşkilatları arasında işbirliği” ve “Uyuşturucu ile mücadelede işbirliği” olmak üzere dört mutabakat zaptı da imzalandı. Zirve öncesi biraraya gelen üç ülkenin istihbarat başkanları kendi aralarındaki değerlendirmeleri ve bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgileri içeren “Kırmızı dosya”yı Cumhurbaşkanlarına sundular.

Dönüşte kemerle kullandı

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Türkiye-Afganistan-Pakistan Beşinci Üçlü Zirvesi için Çırağan Sarayı’nda bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai ve Pakistan Devlet Başkanı Asıf Ali Zerdari’yi, Cumhurbaşkanlığının makam aracını kullanarak Dolmabahçe’deki Bezm-i Alem Valide Sultan Camii’ne getirdi. Makam otomobilinin şoför koltuğuna oturan Erdoğan ile Gül emniyet kemeri takmadı. Erdoğan’ın kullandığı otomobilin ön tarafından Gül otururken, arka tarafta da konuk devlet başkanları yer aldı. Erdoğan’ın kullandığı araç Dolmabahçe meydanına ulaşınca yakın koruma polisleri aracın etrafında etten duvar ördüler. Caminin önüne kadar giren araçtan ilk önce Erdoğan daha sonra da Gül indi. Birlikte halkı selamlayan Gül, Erdoğan ve konuk devlet başkanları camiye girerek cuma namazını kıldılar. Cuma sonrası Erdoğan konuk liderleri öperek, vedalaştı. Gül ise bu kez makam aracının sürücü koltuğuna geçti ve hemen emniyet kemerini taktı. Karzai, Gül’ün yanına, Zerdari ise arkaya oturdu. Gül otomobili, liderlere öğle yemeği vereceği Four Seasons Oteli’ne kadar kullandı. Erdoğan’da araç yola çıkana kadar bekledi. Daha sonra makam aracına binerek ayrıldı.
Kaynak : Hürriyet

__________________
Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
görüntülü, hat, kırmızı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hiç Modası Geçmeyen ''Kırmızı'' -Kadının Vazgeçilmezi ''Kırmızı'' Sevda Ah Kadınlar 5 22 Ekim 2012 09:58
Sevimli Kırmızı Pandalar.. (Kırmızı Panda Resimleri.) Sevda Hayvanlar Alemi 0 17 Ağustos 2012 02:19
Kırmızı Dizayn - Çocuk Odası. (Kırmızı Severlere) Sevda Ev Dekorasyonu 1 13 Nisan 2011 21:51
Kırmızı Pancar - Kırmızı Pancar Nedir - Kırmızı Pancar Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 18:30