IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2010, 18:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
~ Volkan konak ifade verdi!.




Şarkıcı Volkan Konak, İstanbul İl Çevre ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı olarak görev yapan üç teknik personele hakaret ettiği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdi.

Suçlamaları kabul etmeyen Konak, "Kendi elemanlarıma yaptığım serzenişi Çevre İl Müdürlüğü yanlış anladı. O arkadaşlarımız biraz alınganlık göstermiş, bizde öyle birşey olmadığını söyledik. Asla öyle birşey olmamıştır. Arkadaşlarımız üzerine alınmış, Kırılmışlarsa da bende üzgün olduğumuzu söyledim" diye konuştu.

Konak "kamu görevinden dolayı hakaret " suçundan hakkında yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Adliyesi'ne gelerek Savcı Zülfikar Tekirdağ'a ifade verdi. Konak, ifadesinde "O günkü sahne şovumda kamera görüntülerim mevcuttur. Kesinlikle seyircilerin huzurunda böyle bir ithamda bulunmadım. Çünkü ben devletimi ve devletime hizmet eden tüm birimlere karşı saygılıyım, onları takdirle karşılıyorum. Söz konusu açıklamalarla yakından uzaktan ilgim bulunmamaktadır. Bir gazetenin ortaya attığı saçma sapan bir iddiadır. Ciddiye almadığım içinde tekzip yazısı göndermedim. Eğer arkadaşlarımı da bu hususta üzmüşsem bende üzüldüm.Suçlamalar asılsızdır" dedi. Suçlamaları kabul etmediği için de her zaman şikayetçilerle uzlaşma çerçevesinde görüşebileceğini söyledi.

"ARKADAŞLARIMIZ ÜZERİNE ALINIP KIRILMIŞLARSA BENDE ÜZGÜN OLDUĞUMUZU SÖYLEDİM"


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Adliye çıkışı avukatı Muammer Aydın ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Konak, yaz konserleri sırasında sahne şovu içerisinde kendi elemanlarına yaptığı serzeninişi, Çevre İl Müdürlüğü'nün yanlış anladığını söyledi. Konak, "Hiçbirini tanımıyorum, hiçbiri orada yok, Ses ile ilgili tebligatı da olmadı. Sadece kendi elemanlarımın bana uyarısı üzrine ben serzenişte bulundum. O arkadaşlarımız biraz alınganlık göstermiş, bizde öyle birşey olmadığını söyledik. Asla öyle brşey olmamıştır" dedi. Konserin görüntü kasedini de verdiklerini belirten Konak, "Arkadaşlarımız üzerine alınmış kırılmışlarsa da bende üzgün olduğunuzu söyledim. Bizimde ses ölçüm cihazlarımız ve kendi elemanlarımız var. Onu izah edince olay netliğe kavuştu. Bir sorun yok. Yazın yine beraber çalışacağız o insanlarla. Haberin o anlamda gerçek olmadığını izah ettik. Öyle bir serzeniş olabilir ama ne onlar bizi tanıyor ne de biz onları tanıyoruz" diye konuştu.

Gönül karakuş | İstanbul AHT.

__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ifade, konak, verdi, volkan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Volkan Konak - Maçka Amelia U, Ü, V, Y, Z 0 20 Mayıs 2014 18:38
Volkan Konak - Kavga Amelia U, Ü, V, Y, Z 0 20 Mayıs 2014 18:28
Volkan Konak - Elbisemde 14 Cep Amelia U, Ü, V, Y, Z 0 19 Mayıs 2014 20:55
Volkan Konak - Ela Ela Louse Amelia U, Ü, V, Y, Z 0 19 Mayıs 2014 20:53