IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Aralık 2010, 17:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
• 2011'de yeni imajı böyle olucak.




Ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, yılbaşında sahne almak üzere bugün KKTC'ye giderken yeni imajıyla dikkat çekti. Çok nadir de olsa gözlük kullandığı bilinen ve Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bu haliyle gazeteciler tarafından görüntülenen Tarkan, yılbaşı gecesi Ajda Pekkan ile düet yaptıktan sonra Hindistan'a tatile gidecek. Tarkan, yeni yıl mesajını da "Herkes inşallah el ele verip bu ülke topraklarında barış içinde yaşamayı öğrenir. Bir oluruz bu ülkenin topraklarında, ayrım olmadan" dedi.

Bir otelde yılbaşı gecesi programına katılmak için KKTC'ye giden Tarkan, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorusu üzerine 2010 yılını değerlendirerek, yeni yıl dileklerini açıkladı. Yeni yılda tüm insanlara sağlık ve barış dilediğini belirten Tarkan, ''Türkiye için daha güzel, daha refah dolu günler diliyorum'' dedi. 2010 yılının kendisi için iyi geçtiğini dile getiren Tarkan, ''2011'de inşallah iyi bir yıl olur. 2011'de en başta sağlık diliyorum, dünya barışı diliyorum'' diye konuştu. Tarkan, ''Yılbaşı gecesi Ajda Pekkan ile birlikte düet yapacaksınız, duygularınızı alabilir miyiz?'' sorusu üzerine Kıbrıs'ta yılbaşı gecesi birlikte şarkı söyleyeceğiz. Zaten ben daha önce Harbiye konserinde sahnede ona bir sürpriz yapmıştım. Öyle bir teklif geldi, biz de hayır demedik. İkimizin aynı sahnede olması güzel olacaktır'' dedi.

2010'DA BAZI TALİHSİZLİKLER YAŞANDI.


Kendisinin 2010 yılında bazı talihsizlikler yaşadığını anlatan Tarkan, ''Boşverin, bazı talihsizlikler yaşandı ama her şeyde hayır vardır deyip yolumuzda ilerliyoruz. Bazı konularda da iyi oldu. Kasetim süper oldu. Her şarkısı ayrı seviliyor, o benim için çok büyük mutluluk oldu. Konserler çok güzel geçti'' şeklinde konuştu.

2010 yılında Türkiye'de yaşanan bazı olayları da değerlendiren Tarkan, ''Türkiye'de bazı konularda gelişmeler var gibi görünse de çok büyük bir kargaşa da var. Bekliyorum ben de merakla ne olacağını. Çok dile getirmek istemediğim konular ama inşallah Türkiye bir çok konuda refaha ulaşır. Bir oluruz bu ülkenin topraklarında, ayrım olmadan... Çünkü herkes bu ülkenin evladı. Ve inşallah barış yılı olur 2011 diye diliyorum ben. Bu ülkede yaşayan herkes el ele yaşamayı öğrenir diye düşünüyorum'' dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KENDİ DERDİMİZE DÜŞTÜK, DOĞAYI UNUTTUK.

Bir soru üzerine, Bergama ilçesindeki Allianoi antik kentinin üzerinin kumla kapatılması kararının da 2010 yılında kendisini en çok üzen olaylardan olduğunu ifade eden Tarkan, şunları söyledi: ''Allianoi'de, Hasan Keyf'de, HES'lerde yaşananlar biz doğacıları çok rahatsız ediyor. Doğamız yok edilmesin, ülkemizdeki bu güzellikler yok edilmesin diye uğraşıyoruz. Allianoi de inşallah kurtulur. Birçok doğa sever, bilim adamı buralar için mücadele içindeler, inşallah kurtulur buralar. Buralar sembolik yerler, buralar kurtulursa birçok yer de kurtulacak. Ülkemizin doğal güzelliklerinin yok edilmesi beni çok üzüyor. Dünyada da çok büyük problemler var. Dünya bu anlamda aslında kıvranıyor. İnsanoğlunun nüfusu arttıkça da dünya bize dar gelmeye başladı. Yaşadığım alanları ve doğal güzelliklerimizi yok etmeye başladık. Bu konu beni üzüyor. Hayvanların nesli tükeniyor, bitkilerin türleri yok olmaya başladı. Kötü durumda aslında dünya. Biz tabii, kendi derdimize düşmüşüz ve doğayı unutmuşuz ama inşallah geç olmadan uyanırız ve kendimize geliriz.''

250 BİN DOLAR OLACAK.


Tarkan, kendisi için 2011 yılından beklentilerinin sorulması üzerine de, ''Sağlık diliyorum önce kendime ve herkese... O olmadan hiç bir şeyin tadı ve mutluluğu yok. Ülkem için de barış diliyorum. Televizyonları seyrettiğim zaman üzülüyorum. Herkes inşallah el ele verip bu ülke topraklarında barış içinde yaşamayı öğrenir, bunu temenni ediyorum'' yanıtı verdi. Tarkan ve Ajda Pekkan'ın, KKTC'deki Cratos Otel'de yapacakları düet için 250'şer bin dolar alacağı öğrenildi. İki şarkıcı da gecesi 10 bin euro olan otelin kral süitilerinde dinlenecek. İkiliyi izlemenin bedeli kişi başı ön masalardan 1000, arka masalardan 750 TL olacağı öğrenildi.Çok nadirde olsa gözlük kullandığı bilinen ve Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bu haliyle gazeteciler tarafından görüntülenen Tarkan, yılbaşı gecesi Ajda Pekkan ile düet yaptıktan sonra Hindistan'a tatile gidecek.

Gökhan artan | AHT.

__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
, 2011de, böyle, imajı, olucak, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
••• BuRDuRSoHBeT ScripT™ v.Cry ••• gulmezweb mIRC Scripting Tanıtımları 10 24 Mart 2010 21:12