IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2011, 16:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
• Devlet bahçeli ısparta'da sert konuştu!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Isparta'nın Senirkent ilçesinde belediye tarafından yaptırılan soğuk hava deposu, sinema salonu, asfalt şantiyesi ve saat kulesinin toplu açılış törenine katılan MHP lideri Devlet Bahçeli, belediye binası önünde düzenlenen törende halka hitap etti. Milletvekili seçimlerinin Temmuz ayında yapılmasının planlandığını ancak bu ayda yapılan seçimlere, tarla ve yaylalara gidilmesi, okulların tatil olması nedeniyle katılımın az olduğunu vurgulayan Bahçeli, "Katılımın yüksek olduğu bir seçim olması için 29 Mayıs veya 5-12 Haziran uygun günlerdir. Başbakan sözünde durursa Haziran uygun bir seçim tarihi olacaktır" dedi. Bahçeli bütün vatandaşların seçime katılmalarını istedi.

DEVLETİN BEKASI BİRİNCİ MESELE.


AK Parti iktidarının iyi gözden geçirilmesi gerektiğini kaydeden Bahçeli, "Ülke cephelere ayrıldı, anayasal kurumlar birbirleriyle çatışır hale geldi, etnik ayrımcılık ve mezhepsel ayrımcılık kökleşti, bölücü terör hızla yayıldı. Açılım denen zırvanın cesaretiyle ülke bölünme aşamasına geldi. Her gün yeni bir yolsuzluk operasyonu yapılıyor. Yolsuzlukların üstü ne kadar örtülürse örtülsün, kazıyınca altından AK Parti çıkıyor. Onun için önümüzdeki seçimlerde Cenab-ı Allah MHP'ye iktidar nasip ederse, yolsuzluğun hesabını başta Başbakan Erdoğan'dan sormazsam namerdim. Halktan alınan ne varsa halka iade edilecek. Ülkenin nereye sürüklendiğini fark etmelisiniz. AK Parti'nin yanlış gidişatına dur demelisiniz" diye konuştu.

İMRALI CANİSİ AKP'YE YÖN VERİYOR.


Uluborlu ilçesine de geçen Bahçeli buradaki konuşmasında terörden bahsetti. Bahçeli, "İmralı canisi hem Kandil'i ve PKK'yı yönetiyor. Hem de AKP'ye yön veriyor. İçişleri Bakanı'nın başlattığı açılımın özü; Demokratik Toplum Kongresi kararlarının uygulanmaya konulmasıdır. Açılımın adı budur. Ne hale geldik. Kardeş kavgasının eşiğindeyiz. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı çok acımasız bir saldırı yapılıyor. Yargıyı AKP'lileştirmenin yolu aranıyor. Yürütme, yasamayla bir olup yargıyla uğraşmamalıdır. Yargıda reform yapmak yerine müebbet hapis cezası alacak Hizbullahçıları serbest bırakıyorsun, sonra da bunları imza atmak için bulamıyorsun. Bunların kaçmaktan başka niyeti var mı ki sen bunlara iyi niyet gösteriyorsun" dedi.

HARİRİ ELEŞTİRİSİ.


Konuşmasında Başbakan Erdoğan'ın Lübnan'la ilgili açıklamalarını da eleştiren Bahçeli, "Memleket yanıyor, Hizbullah kaçmış, sayın Başbakan Hariri'nin hükümetini nasıl kurtaracağını düşünüyor. Büyük Orta Doğu Projesinin eşbaşkanı olmak Türkiye'nin Başbakanı olmaktan daha mı önemli? Televizyona çıkmış Lübnan'ın başbakanını nasıl kurtaracağını anlatıyor. Onun tekrar başbakan olmasından senin ne çıkarın var ki bu kadar uğraşıyorsun. Bunlar ufak olaylar değil. Arkası ve önü çok iyi düşünülmeli. Yanlışlıkları görmezden gelmenin vebalini sadece iktidar değil oy verenler de üstlenmiş olur. AK Parti'yi nadasa çekip yeni bir cana kana yol vermek gerekiyor. O can ve kan MHP'dir" dedi.


Yusuf dalaman | Isparta AHT.

__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 16 Ocak 2011, 22:44   #2
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: • Devlet bahçeli ısparta'da sert konuştu!




Bende kendi kendime bu hafta ne eksik kaldı diyordum. Bahçeli artık gelenekselleşen AKP kötüleme konuşmasınıda yapmış tamamdır bu haftayıda eksiksiz kapattık. Ha birde Kılıçdarogluda Tayyibe Laf attımı ? Oda tamamsa bu hafta eksiksiz geçildi demektir.

 

Alt 16 Ocak 2011, 22:58   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: • Devlet bahçeli ısparta'da sert konuştu!




Gercekten cok güzel konusmus.

 

 

Etiketler
bahceli, devlet, sert, ıspartada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Devlet Bahçeli'den sert sözler Seth Haber Arşivi 2 11 Ağustos 2014 00:38
Bahçeli çok sert konuştu: Bu ikinci.. AngeL Haber Arşivi 0 16 Kasım 2013 23:43
~ Devlet bahçeli, cumhurbaşkanının diyarbakır gezisini sert dille eleştirdi! Sametold Haber Arşivi 1 01 Ocak 2011 07:33
••• BuRDuRSoHBeT ScripT™ v.Cry ••• gulmezweb mIRC Scripting Tanıtımları 10 24 Mart 2010 21:12