IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2011, 18:52   #1
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Defna Joy Foster'ın ölüm nedeni belli oldu - Adli Tıp otopsi sonucu (ön rapor)




Defne Joy Foster ölüm nedeni belli oldu - Adli Tıp otopsi sonucu (ön rapor)

Defne Joy Foster ölüm nedeni ile ilgili Adli Tıp ön raporu açıklandı, Defne Joy Foster otopsi sonucu merakla beklenen Adli Tıp raporu için ilk açıklama gelirken, Defne Joy Foster ölüm nedeni ile ilgili merak edilen ilk soruda cevabını bulmuş oldu, işte Adli Tıp ön raporu...



Defne Joy Foster ölümü sonrası merakla beklenen Adli Tıp raporu belli olmaya başladı. Adli Tıp ön raporunda Defne Joy Foster'ın kanında uyuşturucuya rastlanmadı ama alkol bulundu. Zaten o gece alkol aldığı bilinen Defne Joy Foster'ın ölüm sebebi de raporda 'Solunum yetmezliği' olarak yer alıyor.
Ekranların sempatik ismi Defne Joy Foster, dün son yolculuğuna uğurlandı. Annesi, eşi ve dayısı başta olmak üzere tiyatro ve televizyon dünyasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı cenaze töreninde gözyaşı ve hüzün hakimdi.

Beklenmedik ölümüyle başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğan sunucu, eski VJ Defne Joy Foster, dün İstanbul’da düzenlenen hüzünlü bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.


Defne son yolculuğuna uğurlanıyor.

Anne Hatice Foster, sabah saatlerinde kızının Nişantaşı’ndaki evinden güçlükle çıktı. Arkadaşları ve ambulans görevlisi tarafından kucaklanan Hatice Foster ambulansla kızının cenazesinin bulunduğu Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki gasilhaneye getirildi. Burada görevlilerin ve arkadaşlarının yardımıyla ambulanstan inen Hatice Foster, gasilhaneye girerek kızı Defne’yi son kez gördü.

‘Sabır yarabbim’

Gasilhane çıkışında anne Hatice Foster’in ağzından “Sabır yarabbim” kelimeleri yükseldi. Annesinin camiye geçmesinden sonra, Defne Joy Foster’in cenazesi gasilhaneden çıkarılarak cenaze aracına konuldu. Cenaze daha sonra Zincirlikuyu Camii’ne getirildi. Cenazenin camiye gelmesinden sonra Hatice Foster tabutun yanına gitmek istedi. Tekerlekli sandalye ile kızının tabutunun yanına gelen Foster, fenalaşınca yeniden ambulansa taşındı. Hatice Foster, bir süre sonra tekrar tekerlekli sandalye ile cami avlusuna getirildi. Tören boyunca Hatice Foster’ın yanında sağlık ekipleri bulundu.

Son yolculuğuna böyle uğurlandı.

İlaçlarla ayakta durabilen acılı anne kızının tabutu başında “Seni çok seviyorum kızım. Canım çok acıyor. Sensiz nasıl dayanacağım. Çok acıymış. Kızım nasıl bırakıp gittin” diyerek gözyaşı döktüFoster ’in Amerika’daki babası ise cenazeye gelemedi.

Acılı eşten gözyaşı

19 aylık Can Kılıç isminde bir de oğlu olan Foster’in eşi İlker Yasin Solmaz da eşinin tabutunu omuzlayarak cami avlusuna getirdi. Solmaz bir ara eşinin tabutu başına gelerek tabutu okşadı ve gözyaşı döktü. Eşinin cenazesinin başından bir an olsun ayrılmayan Solmaz’a arkadaşları destek oldu. Solmaz eşinin tabutu başında dikilmeye daha fazla dayanamayarak cami içine götürüldü. Solmaz, duygulu anların yaşandığı tören sonrasında tekrar eşinin tabutunu omuzlayarak bir süre taşıyarak son görevini yerine getirdi. Ayakta güçlükle durabilen dayısı Nejat Nayman da, “Dayıcığım nerelerdesin. Ah melez kızım bizi bırakıp nasıl gittin ” diyerek ağladı.

Foster’in cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Acun Ilıcalı ve eşi İlker Yasin Solmaz’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir grup tarafından omuzlara alınarak Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedileceği yere kadar taşındı. Sevenleri, cenaze toprağa verildikten sonra ellerindeki karanfillerle mezarı başına gelip dua okudu ve mezarın üzerine karanfiller attı.

Sevenleri yalnız bırakmadı

Cenaze törenine yakınlarının yanı sıra “Yok Böyle Dans” programının yapımcısı Acun Ilıcalı ve yarışmacı arkadaşları ile dostları Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Azra Akın, Nilgün Belgün, Metin Arolat, İpek Tanrıyar,İnci Türkay, Burcu Güneş, Emre Altuğ, Çağla Şikel, Pascal Nouma, yarışmadaki partneri Rick Rose, Emrah, Nedim Saban ve Açelya Akkoyun’un da aralarında bulunduğu çok sayıda oyuncu, sunucu ve yapımcı ile vatandaşlar katıldı. Foster ’in evinde yaşamını yitirdiği Kerem Altan’ın ise cenaze sırasında gizlice gelip bir süre sonra ayrıldığı belirtildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Şubat 2011, 12:07   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Defna Joy Foster'ın ölüm nedeni belli oldu - Adli Tıp otopsi sonucu (ön rapor)




Hayat iste...

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
adli, belli, defna, fosterın, nedeni, oldu, otopsi, rapor, sonucu, ölüm, Ön


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Polis Memurunun Ölüm Nedeni Belli Oldu! Rhytia Haber Arşivi 0 13 Mart 2014 13:44
Şehit Pilotların Ölüm Nedeni Belli Oldu Thetis Haber Arşivi 0 06 Temmuz 2012 16:34
Azer Bülbül'ün ölüm nedeni belli oldu PassioN Haber Arşivi 1 07 Ocak 2012 14:46
Defne'nin ölüm nedeni belli oldu! Ruj Haber Arşivi 0 21 Mart 2011 08:59