IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Mart 2011, 19:54   #1
Çevrimdışı
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koca Evinde Taciz Baba Evinde Şiddet




Genç kadın, koca evinde tacize, baba evinde de şiddete uğrayınca devlete sığındı. Mardin'in Savur İlçesi'nde 8 bin lira başlık parası karşılığında imam nikahıyla evlendirilen 18 yaşındaki M.A., gittiği eşinin evinde kayınbiraderinin tacizine uğradı. Tacizlerden bunalan genç kadın döndüğü baba evinde bu kez, eşinin ailesinin başlık parasını geri istemesi üzerine, parayı ödeyemeyen babası tarafından hortumla dövüldü. Kaçıp polise sığının M.A., koruma altına alınarak Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirildi.Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde yaşayan 20 yaşındaki Y.Ç., memleketi Savur'da yaşayan aşık olduğu 18 yaşındaki M.A. ile evlenmek istemesine kızın ailesi izin vermeyince, 1 yıl önce kaçırıp İstanbul'a götürdü. Aile büyüklerinin araya girmesiyle M.A., Y.Ç'nin ailesine 8 bin TL başlık parası vererek barıştı. Resmi nikah kıymayan çift, Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde Y.Ç.'nin anne- baba ve ağabeyinin de bulunduğu aynı evde yaşamaya başladı.

KAYINBİRADERİ TACİZ ETTİ

İddiaya göre M.A., bir süre sonra eşinin evde olmadığı sırada aynı evi paylaştıkları 2 çocuk babası kayınbiraderi S.Ç.'nin tacizine uğradı. S.Ç.'nin tacizlerini sürdürüp, durumu kimseye anlatmaması için kendisini tehdit etmesi üzerine genç kadın durumu kayınvalidesi H.Ç.'ye anlatıp, yardım istedi. Ancak kayınvalide gelinini 'iftira atma ve 'O.. pulukla' suçladı.

DÖNDÜĞÜ EVİNDE HORTUMLA DÖVÜLDÜ

Yaşananlar üzerine M.A., Savur'da yaşayan babası F.A.'yı arayarak başından geçenleri atlatıp, geri dönmek istediğini söyledi. Baba F.A. gönderdiği araçla kızını yanına getirdi. Gelinlerinin babaevinedönmesi üzerine M.Ç.'nin ailesi, verdikleri 8 bin TL başlık parasını geri istedi. Başlık parasını yaşadığı maddi imkansızlık nedeniyle ödeyemeyen baba bu kez kızını tacize uğradığı kocasının yanına göndermek için üzerinde baskı kurmaya başladı. Baba F.A., gitmek istemeyen kızını hortumla dövünce, M.A. hap içerek intihar girişiminde bulundu. Baba evinde de şiddete uğrayan genç kadın, daha fazla dayanamayacağını anlayınca, babasına 'eşinin yanına gideceğini' söyleyerek evden ayrıldı.

POLİSE GİTTİ

Bindiği minibüsle Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'ne giden M.A., İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurup, başından geçenleri anlatarak yardım istedi. İfadesi alınan genç kadın kendisine tacizde bulunan kayınbiraderi S.Ç. kendisini döven babası F.A. ile kendisini suçlayan kayınvalidesi H.Ç.'den şikayetçi oldu. F.A.'nın götürüldüğü hastanede yapılan konrolünde 'darp ve cebir bulgsuna rastlanıldığı' yönünde rapor verildi. Cumhuriyet Savcılığı da F.A.'nın şikayette bulunduğu babası, kayınvalidesi ve kayınbiraderi hakkında soruşturma başlattı.Genç kadın, haber verilmesi üzerine Kulp Emniyet Müdürlüğü'ne gelen babası F.A. ile gitmek istemediğini söyleyince, koruma altına alındı. M.A., bir kadın sığınmaevine yerleştirildi.

DHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 18 Mart 2011, 19:55   #2
Çevrimdışı
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Koca Evinde Taciz Baba Evinde Şiddet




Küfredesim var böylelerine .

 

 

Etiketler
baba, evinde, koca, taciz, Şiddet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şehit pilotun baba evinde yas PassioN Haber Arşivi 0 13 Mart 2012 20:20
Şehidin baba evinde büyük acı PassioN Haber Arşivi 0 09 Şubat 2012 20:25