IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mart 2011, 19:08   #1
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Korkunç katliamın zanlısı komşu çıktı!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yozgat'ta cesetleri bulunan 2'si kardeş 3 çocuğun katil zanlısı komşusu çıktı.Ramazan Bayramı başına geleceklerden habersiz güle oynaya şeker toplamaya çıkan Dilruba Tekin ile kardeşi Ahmet Tuna Tekin ve komşuları Türkan Ay, eve birdaha gelmedi. Çocuklarının eve gelmemesiyle endişelenen Tekin ve Ay ailesi, durumu polise bildirdi. Oluşturulan ekiplerle kapı kapı gezerek komşularının ifadesini alan ve araziler ile kuyularda inceleme yapan polis, çalışmalarını daha fazla genişletmesine rağmen bir ipucuna rastlayamadı.


21 Eylül 2009 tarihinde kaybolan çocukların haberiyle ailelerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı eşi Hayrunnisa Gül ise her iki aileye sabır dilemiş, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise konuyla yakından ilgileneceğini söylemişti.



Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün oluşturduğu ekip arama çalışmalarını bir yandan sürdürürken, TBMM'de ise kaybolan çocuklar için komisyon kuruldu. Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gönderilen ayrı bir ekip ise, kent merkezindeki güvenlik kameraları, sitelerin güvenliğini sağlayan kameralar incelemeye alındı.



BABA HAMZA TEKİN İKİ KEZ AMELİYAT GEÇİRDİ



Çocuk hasretiyle bir günü dahi adeta bir ömür gibi geçen ailelerden Tekin ailesinin reisi Hamza Tekin ise üzüntüden iki kez anjiyo oldu. Çocuklarını bir an olsun aklından çıkaramayan ve belirsizliği süren olayın perdelenmesi için bekleyişini sürdüren ailelerin gözyaşları ise adeta sel oldu.



ANKARA'DAN GELEN ÖZEL EKİP OLAYI AYTINLATMAYI BAŞARDI



Ankara'dan gelen 10 kişilik ekip, topladığı deliller ile katil zanlısını yakalarken, ifadesinde isminin Uğur Veli G. olduğu öğrenilen şahıs suçunu itiraf etti ve çocukları öldürdüğü yeri söyledi. Gece saatlerinden itibaren Yozgat'ın Çayıralan ilçesi Yahyasarayı Barajı yakınına gömdüğünü söylediği cesetlerin tespiti için olay yerine giden polis, cesetlere ulaştı.



KATİL ZANLISI KOMŞUSU ÇIKTI


Organize Sanayi Bölgesi'nde çalıştığı öğrenilen katil zanlısının çocukların evlerine yaklaşık 80 metre uzaklıktaki bir evde ikamet ettiği belirlendi. Emniyet, herhangi bir olaya mahal vermemek adına, evine saldırı olabileceği şüphesiyle bölgeye çevik kuvvet ekibi sevk etti. Katil zanlısının emniyetteki ifadesi sürerken, adliyeye ne zaman çıkarılacağı netlik kazanmadı.



Talas Belediyesi tarafından Tekin ailesinin evinin önüne taziye çadırı kurulurken, baş sağlığına gelenlere yemek ikram edildi.



TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRMÜŞ


Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Şüpheli şahsın avukat nezaretinde alınan ifadesinde, olay tarihinde evde yalnız bulunduğu esnada çocukların şeker toplamak maksadıyla evine geldiklerini, çocukları içeri alarak farklı odalarda ağızlarını bağladığını, Türkan A. isimli çocuğa tecavüz ettikten sonra bıçakla öldürdüğünü, diğer iki çocuğu da boğarak öldürdüğünü ve kiraladığı oto ile cesetleri Yozgat ili Çayıralan ilçesinde gömdüğünü beyan etmiştir" denildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıktı, korkunc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
IŞİD, korkunç katliamın fotoğraflarını yayınladı Seth Haber Arşivi 0 01 Ekim 2014 11:36
Katliamın arkasından 'acılı' eş çıktı.. Lee Haber Arşivi 2 25 Nisan 2008 15:07