IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2011, 11:20   #1
Soul
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türk yardım ekibine bombalı saldırı!




Kaddafi birlikleri Misrata'ya yardım malzemesi getiren yardım gemisini bombaladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nın yardım ekibinin, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güçlerince bombalanan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] limanında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'den gelen yardım malzemelerini boşaltmak için bulunduğu, bombardımandan son anda kurtulduğu bildirildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'den yapılan açıklamada, Muammer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin oğlu Seyfül Arab [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin ölüm haberinin yayılmasının ardından [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birliklerinin, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya uyguladığı ablukayı daha da sertleştirdiği belirtildi.

Son olarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'den yardım malzemesi getiren geminin, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] limanına yanaşmasıyla başlayan bombardımanın aralıksız şekilde devam ettiği belirtilen açıklamada, geminin halatlarını bile çözemeden, halatların kesilmesiyle limandan ayrıldığı aktarıldı.

Bombardımanda geminin hasar görmediği, ancak limanda bulunan iki kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin yaralandığı ifade edilen açıklamada, ''[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'den gelen yardım malzemelerini boşaltmak için limanda bulunan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ekibi bombardımandan son anda kurtuldu'' ifadesi kullanıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'daki çalışmalarını koordine eden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in görüşlerine de yer verilen açıklamada, Öktem'in olayı anlatan ifadeleri şöyle:

''[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya gelecek yardım gemisi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birliklerinin liman çevresine mayın döşemesi sebebiyle birkaç gündür açıkta bekliyordu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güçlerinin mayınları temizlemesiyle gemi, Misrata limanına yanaştı. Biz de yardım malzemelerini boşaltmak için limana gittik. Gemi yeni yanaşmıştı ki şiddetli bir bombardıman başladı. Zikzaklar çizerek bombalardan kurtulmaya çalıştık. Yardım gemisi halatlarını bile çözecek vakit bulamadı. Halatlar kesilerek gemi limandan uzaklaştı. Şükürler olsun ki gemiye ve bize bomba isabet etmedi. Gemi 25 mil açılarak orada beklemeye başladı. Ancak limanda 2 kişinin hayatını kaybettiğini gördüm.''


AA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bombalı, ekibine, saldırı, türk, yardım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan'ın ziyareti öncesi Somali'de Türk heyetine bombalı saldırı. Düş Haber Arşivi 0 22 Ocak 2015 15:12
112 ekibine coplu saldırı Seth Haber Arşivi 0 28 Ekim 2014 13:43
Trabzon'da 112 Ekibine Saldırı Thetis Haber Arşivi 0 29 Mayıs 2012 17:17
112 Acil Sağlık Ekibine Saldırı aLya Haber Arşivi 0 21 Aralık 2011 09:37