IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2011, 08:48   #1
Noyan
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sessiz bir patlamayla MHP’nin iktidarı doğacak





[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vatandaşın kararlı göründüğünü belirterek, “Sessiz bir patlamayla MHP’nin iktidarı doğacak” dedi. Bahçeli, Çorum’un belde ve ilçelerinde yaptığı konuşmalarda özetle şunları söyledi:


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

“AKP, Türkiye’nin gerçekleri yerine kendilerinin hayallerini anlatarak, halkı da bu hayallere inandırarak Türkiye tablosu çiziyor. Vatandaşımız sabahın 6.30’undan gecenin geç saatlerine kadar Recep Tayyip Erdoğan’ı dinlemesine rağmen yaşadığı gerçeklerle Başbakanın anlattıkları arasında bir fark olduğunu görüyor ve hissediyor. Onun için bu seçimlerde ülkemiz bir yönetim değişikliğine ihtiyaç duyuyor ve bunu da yapmaya sessiz görünse de kararlı gözüküyor. Vuracak tokadı AKP’ye, tepetaklak götürecek. MHP tek başına iktidar olabilecek bir kararlılıkla yürüyor.

TOKİ’nin musluğunu kapat

Sayın AKP’nin Başbakanına bakarsanız her şey güllük gülistanlık. Eğer AKP’nin parti yöneticisiysen, hanedanınızda, akrabanızda iyileşme var fakat AKP’ye oy vermiş veya vermemiş vatandaşta bir iyileşme yok. O zaman bir tarafta yiyip içip eğlenenler, diğer tarafta seçimden seçime fukarayı hatırlayıp oylarını almaya çalışan bir iktidar anlayışı var. Yoksullar için de bir paket dağıtıyorlar. Onda da ayrım yapıyorlar. AKP’ye oy verme oranı yüksek olanlara paket gidiyor, başka partiye mensupsanız bunlar da ulaşmıyor.

Yoksullukla ilgili MHP olarak Hilal Kart projesiyle huzurunuza çıkıyoruz. Aile yardımıyla hazırlıklarımızı yapıyoruz. Boynunuzu bükmeden sizi yaşatacağız. Bunlar duyulunca Başbakan telaşa kapılıyor. Sadaka ekonomisiyle, paket demokrasisiyle tekrar iktidar olma şansı kalmayacağı için hemen soruyor. Bunun karşılığı nerede? Bunun karşılığı sadece yolsuzlukların önünü, TOKİ’nin musluğunu kapat. Başbakan ‘ustalık’ dönemi için oy istiyor. Çıraklık, kalfalık döneminde ne öğrendin ki ustalık döneminde ne göreceğiz? Çıraklıkta, kalfalıkta beceri edinemeyen ustalıkta ne yapacak. Üçüncü dönemi dokunulmazlık kılıfı altına girmek için istiyor.”

Valiler AKP’nin il başkanı


Her tarafta bir moda çıktı, valiler neredeyse, devletin valisi olmaktan çıkmışlar AKP’nin yedek il başkanı gibi davranıyorlar. Polis tokatlanıyor, molotof kokteylleri atılıyor, Başbakan’ın, Cumhurbaşkanı’nın umurunda değil. Büyük şehirlerde sosyal şiddet yaygınlaşıyor. Kadına şiddet artıyor. Molotof kokteylleriyle arabalar yakılıyor. Başbakan o kadar rahat ki, laf ebesi olmuş başarısızlığının üstünü örtmek için muhalefete dil uzatıp duruyor.



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 06 Mayıs 2011, 12:18   #2
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sessiz bir patlamayla MHP’nin iktidarı doğacak




Biraz iddialı olacak ama o patlamayı görmek istemem açıkcası. Hele başında Bahçeli gibi hitabi yönü sıfır olan yönetmek ve yönetim anlayışı kaos üzerine kurulu olan bir insanın başında oldıgı MHP'yi görmeyi hiç istemem açıkcası. Bahçeli defolup giderse, MHP Merhum Türkeş'in yolundan giderse işte ozaman amenna gelsinler aslanlar gibi bu ülkeyi yönetsinler.

 

 

Etiketler
bir, doğacak, iktidarı, mhp’nin, mhp’nin, patlamayla, sessiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Afyon'daki patlamayla ilgili şok gerçek Katherina Haber Arşivi 0 07 Eylül 2012 10:42
Tuzla'daki patlamayla ilgili 2 kişi tutuklandı PassioN Haber Arşivi 0 06 Nisan 2012 20:39
İstanbul'daki patlamayla ilgili 1 gözaltı PassioN Haber Arşivi 0 01 Mart 2012 21:17
Ağlarım Ben Sessiz Sessiz /Sinan Karakaş Coder Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 03 Ekim 2011 17:49