IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mayıs 2011, 09:25   #1
Noyan
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan: Sende zerre kadar onur varsa..




Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert yanıt: "Sende zerre kadar onur varsa o bakanı açıklarsın. Ve..."


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lüleburgaz Mitinginde yaptığı konuşmada hükümeti YGS'deki şifre iddiaları üzerinden eleştiren CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na çok sert yanıt verdi. Savcının soruşturma sonucunda takipsizlik kararı verdiğini belirten Erdoğan, bir bakanın YÖK'e mail göndererek torpil istediği iddiaları ile ilgili olarak da "Ya sende zerre kadar onur varsa zerre kadar onur varsa bu kadar ağır konuşuyorum çıkarsın bu hükümetin o bakanını açıklarsın. Ve o bakanını bu başbakan orada bir dakika tutarsa sen her sözü söyleyebilirsin" dedi.

BEN PADİŞAH DEĞİLİM

Başbakan Erdoğan, Trakya'daki seçim gezisinin Lüleburgaz durağında seçim otobüsünün üzerinden halka hitap etti.
(Padişah Erdoğan tezahüratı üzerine) "Hayır ben padişah değilim. Biz milletimize efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Biz bu milletin hizmetkarıyız. Bu hizmetkar karşısında benim aziz milletim yarın sadece bir Allah razı olsun desin bu yeter bize. Bu yola bunun için çıktık"

BİR DAKİKA TUTMAM
(YGS'de bakan torpili iddiaları)"Geçen akşam çıkmış televizyon programında YÖK'ü kaldıracağım diyor. Hayırlı olsun. Aynı programda yarım saat sonra toplanan harçları YÖK'e aktaracağım diyor. YGS, YGSdiye tutturdu. Dedik yargıda biz bunun takipçisiyiz. Burada bir yanlış bir suistimal varsa üzerine gideriz. Bu gün yargı kararını açıkladı. Takipsizlik kararı verdi. Ne oldu. Vaka ortada. Bunu da geç. Tuttu diyor ki, YGS'ye ye bir bakan çıkmış bir mail göndermiş ve bu mail ile yeğenine oradan torpil yapmak istemiş. Ya sende zerre kadar onur varsa, bu kadar ağır konuşuyorum, çıkarsın bu hükümetin o bakanını açıklarsın. Ve o bakanı bu başbakan orada bir dakika tutarsa sen her sözü söyleyebilirsin. Ama açıklayamıyor. Niye? Bütün hayatı iftiralarla dolu. Eğer böyle bir bakan var da eğer orada onu bu Tayyip Erdoğan bir dakika tutarsa o bakanı... Çünkü ne Bahçeliyim, ne şuyum ne buyum. Tutmam. Bizim partimizin adı AK Parti. AK, ak. Buralara temiz siyaset sözü vererek geldik. Benim bir bakanım bunu yapamaz. Bu güne kadar bazı bakanlarımla alakalı atılmış adımlarım varsa bunun birçok gerekçeleri vardır. Ve birçoğu da bu gün milletvekili adayı olmadıysa birçok nedenleri vardır. Birkaç gün içersinde büyük ihtimalle o iftirasının da altında kalacak. Çünkü benim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanım için de 'yolsuzluk dosyaları var' dedi. Dedik ki 'varsa açıkla bilelim.' Seçim kampanyası boyunca Kadir beyle ilgili bir dosya açıklayamadı. Sadece iftira at tutmazsa iz bırakır. Tutturamadı. Yolsuzlukların olduğu AK Parti iktidarı 18 milyar dolar IMF borcunu ödeyebilir miydi? Yolsuzlukların olduğu bir AKk Parti iktidarı 68 milyar dolar artı merkez bankasına döviz yığabilir miydi."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başbakan, kadar, onur, sende, varsa, zerre


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zerre kadar sevgi beslemezsin içinde. Luthien Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 26 Eylül 2014 00:17
İçimde Ne Kadar Sen Varsa;Bir Bir Ugurladım... Sevda Resimli Şiirler 0 05 Şubat 2012 19:43
Ben İstanbul`da Dağıldım Zerre Zerre.. dreamy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 24 Temmuz 2009 19:03