IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2011, 11:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pakistan ' Da Kanlı Sabah .. !




Yürek parçalayan görüntüler

Pakistan'ın kuzeybatı kesiminde yer alan bir emniyet akademisine yapılan inthar saldırısında ölenlerin sayısı 82'e yükseldi.
Pakistan'ın kuzeybatı kesiminde yer alan bir emniyet akademisine yapılan intihar saldırısında 82 kişi öldü, çok sayıda da yaralı var. Polis yetkilileri, ilk belirlemelere göre saldırının biri akademi girişinde olmak üzere 2 intihar bombacısı tarafından düzenlendiğini, akademide iki ayrı patlama meydana geldiğini bildirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yetkililer, ölü sayısının çok daha fazla olmasından endişe edildiğini söyledi.

09:50 ÖLÜ SAYISI 82'YE YÜKSELDİ

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Çarsadda kasabasında bulunan polis eğitim merkezini hedef alan saldırıda ölenlerin sayısı 82'e yükseldi.

Saldırı,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] terör örgütü lideri Usame bin Ladin'in öldürülmesinin ardından düzenlenen en kanlı eylem oldu. Taliban ve El Kaide örgütleri, 2 Mayıs'ta Usame bin Ladin'in öldürülmesinin ardından intikam açıklamaları yapmıştı.

07:46 ÇİFTE SALDIRIYI TALİBAN ÜSTLENDİ, ÖLÜ SAYISININ 70'E ULAŞTIĞI SALDIRIDA 115 KİŞİ DE YARALANDI

Pakistan'ın kuzeybatısındaki polis akademisine yapılan intihar saldırılarında ölenlerin sayısı 70'e ulaştı. Çifte saldırıyı, Taliban üstlendi.

El Kaide'nin müttefiği
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin (PTH) sözcüsü İhsanullah İhsan, AFP ajansına telefonla yaptığı açıklamada, Pakistan'ın kuzeybatısında polis eğitim merkezini hedefleyen çifte saldırının "şehit Usame bin Ladin'in intikamının alınması için ilk eylem" olduğunu söyledi.

Taliban sözcüsü, "Pakistan ve Afganistan'da daha büyük saldırılar bekleyin" diye tehdit etti.

Pakistan makamları da, sınır polis memurlarının eğitim merkezine yönelik saldırıda ölenlerin sayısının 70'e ulaştığını açıkladı. Saldırıda, 20'si ağır 115 kişinin de yaralandığı bildirildi.Motosikletli intihar komandolarınca gerçekleştirilen saldırıda 10 kilogram patlayıcı madde kullanıldığı belirtildi.

Usame bin Ladin'in Pakistan'ın kuzeyinde Amerikan komandoları tarafından öldürülmesinden 11 gün sonra Taliban'ın etkin olduğu aşiretler bölgesinin yakınındaki Şarsadda'da girişilen bu büyük saldırıda ilk bombanın intihar saldırganı tarafından patlatıldığını belirten Pakistan makamları, saldırının sınırları koruyan korucu teşkilatı Frontier Constabulary'nin eğitim merkezinde eğitim alan genç emniyet mensuplarını hedeflediğini kaydetti.

Saldırının, genç emniyet mensuplarının, 10 günlük izinlerine gitmek için otobüslere bindikleri sırada meydana geldiği belirtildi.

Yerel televizyonlar, saldırıda hasar gören çok sayıda araç ve binanın görüntüsünü yayımladı.

06:20 ÖLÜ SAYISI 68'E YÜKSELDİ

Pakistan'ın kuzeybatı kesiminde yer alan bir emniyet akademisine yapılan inthar saldırısında ölenlerin sayısı 68'e yükseldi.

Polis yetkilileri, akademide biri giriş kapısı yakınında olmak iki patlama meydana geldiğini, ilk belirlemelere göre intihar saldırısı olarak görülen patlamada ölenlerin çoğunun akademide eğitim alanlardan oluştuğunu kaydetti.

Yetkililer, çok sayıda kişinin de yaralandığı patlamalarda can kaybının daha fazla olmasından endişe edildiğini söyledi.

05:58 PAKİSTAN'DA EMNİYET AKADEMİSİNE İNTİHAR SALDIRISI: 50 ÖLÜ

Pakistan'ın kuzeybatı kesiminde yer alan bir emniyet akademisine yapılan inthar saldırısında yaklaşık 50 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Polis yetkilileri, ilk belirlemelere göre saldırının biri akademi girişinde olmak üzere 2 intihar bombacısı tarafından düzenlendiğini, akademide iki ayrı patlama meydana geldiğini bildirdi.

Yetkililer, ölü sayısının çok daha fazla olmasından endişe edildiğini söyledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
pakistan, sabah


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pakistan ve Pakistan Coğrafyası Ezgi Genel Coğrafya 0 11 Ağustos 2012 18:19
Bulgaria~Bebeksi Sabah Sabah Karşılaşırsa :) izmirligocmen Komik Loglar 1 26 Temmuz 2012 04:57
Pakistan'da kanlı sabah Cemalizim Haber Arşivi 0 08 Mart 2010 23:43
Bu Sabah Başkaydı... Başka Bir Sabahtı Bu Sabah... Coder Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 10 Ocak 2010 20:08