IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2011, 17:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kararı yanlış anlayınca tutuklandı!




Erzurum'da mahkeme salonunda kadın hakimin verdiği cezayı yanlış anlayarak hakaret eden bir kişi, "Mahkemenin huzurunu bozmak ve görevli hakime hakaret" suçlarından tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Otomobilinin aküsünü çalan hırsızları dövmekten tutuksuz yargılandığı mahkemede, kadın hakimin 'hükmün açıklanmasının 5 yıl ertelenmesi' kararını yanlış anlayan ve 5 yıl hapis yatacağını sanarak, 'sizin de mahkemenizin de' diye bağırıp, duruşma tutanaklarını yırtan 'Pala Yasin' lakaplı boksör Yasin Aytekin tutuklandı.

Yasin Aytekin, kendisine ait otomobilin aküsünü çaldıkları iddiasıyla 4 kişiden şikayetçi oldu. Polisin hırsızların izine ulaşamaması üzerine aküyü çalan 4 kişiyi bulan Aytekin, cezalarını dayakla verdi. İddiaya göre hırsızlık yapanları yumrukları ile hastanelik eden Yasin Aytekin, dayak yiyenlerin şikayeti üzerine gözaltına alındı. Hakkında dava açılan Aytekin'in tutuksuz yargılanmasına başlandı.

3'ncü Sulh Ceza Mahkemesi'nde 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Yasin Aytekin, 8 Haziran günü karar duruşmasına çıktı. Duruşma sonunda Hakim Hülya Akar, Yasin Aytekin'le ilgili mahkemenin verdiği hükmün açıklanmasının 5 yıl ertelendiğini açıkladı. Aytekin ise iddiaya göre erteleme kararını yanlış anladı ve 5 yıl hapis yatacağını sandı. Öfkelenen Aytekin hakime, "Sizin de, mahkemenizin de. Ben bir daha gelmem" diye bağırarak, verilen duruşma tutanaklarını yırttı. Ayrıca Hakim Hülya Akar'a yöresel şiveyle "Hele sufatına (yüzüne) bak şunun" diye hakaret etti.

Hakim Hülya Akar'ın şikayeti üzerine duruşma çıkışı gözaltına alınan Yasin Aytekin, Cumhuriyet Savcılığı'nın tutuklama talebiyle nöbetçi 2'nci Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Yasin Aytekin, 'mahkemenin huzurunu bozmak ve görevli hakime hakaret' suçlarından tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

İHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anlayınca, kararı, tutuklandı, yanlış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öyle Akıllı Araba ki Kaza Olacağını Anlayınca Gitmiyor See Otomobil Haberleri 4 02 Şubat 2015 12:16
Yakalanacağını anlayınca aracını ateşe verdi MasteR06 Haber Arşivi 0 07 Ocak 2014 23:25
Yanlış evde, yanlış yatağa girinceee! pyracantha Esrarengiz Olaylar 1 27 Eylül 2011 21:39