IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Haziran 2011, 14:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hac Kayıtları Başladı ..!




Hac kayıtları başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda gerçekleştirilen kura çekiminin ardından bu yıl hacca gitmesi kesinleşen hacı adayları için kayıtlar başladı.
25 Nisan - 06 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılan hac ön kayıtlarından sonra 14 Haziran 2011 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nda kura çekimi yapıldı.
Kuralar 2007 yılında üst üste katılanlara 25, 2008 yılından katılanlara 16, 2009 yılından katılanlara 9, 2010 yılından katılanlara 4 ve 2011 yılında ilk defa katılanlara 1 kat sayısı uygulanarak çekildi. Kura çekiminin ardından kesin kayıtlar 20 Haziran – 01 Temmuz 2011 tarihleri arasında İl Müftülükleri ve yetkili A Grubu seyahat acentelerince yapılmaya başlandı.
Söz konusu kayıtların yüzde 60 Diyanet İşleri Başkanlığınca, yüzce 40 ise kayıt hakkı verilen A Grubu seyahat acentelerince gerçekleştirilecek. Şehitlerin daha önce hacca gitmeyen ve müracaat süresi içerisinde kayıt yaptırmış olan anne, baba ve eşleri ile gazilerin ve gazilerin eşlerinden sırası gelmeyenlere; şehit ailesi ve gazi olduklarını Genel Kurmay Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Valilik veya ilgili başka bir resmi kurumdan alacakları belge ile ibraz etmeleri şartıyla kuraya girdikleri yakınlarıyla birlikte kura sıralaması esas alınmak üzere toplam 600 kişiye kayıt hakkı verildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kura sıra numarası gelen hacı adayları İl Müftülüklerine müracaat ederek Kesin Kayıt Belgesi alacak, Kayıt Belgesi almayan hacı adayının kaydı yapılmayacak. Kesin Kayıt Belgesini alan hacı adayların kayıtlarını İl Müftülüklerince veya yetkili acentalara yaptırabilecek. Hac için ücretler peşin yatırılacağı gibi 3 ayrı taksitle de yatırılabilecek.



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
T.C" Alan Adı Kayıtları Başladı T.C alan adı alma Tc alan adı ücreti Zen İnternet Dünyasından Haberler 0 07 Aralık 2012 23:27
SATURN TAKSİM Starcarft GGcUp turnuvası kayıtları başladı! Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 19 Nisan 2012 16:41
Ankara Barosu Bilişim Hukuku Sertifika Programı 17-18.Grup kayıtları başladı. PopSy Bilişim Hukuku 0 19 Mart 2009 20:58