IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Haziran 2011, 22:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski Karısını Vurup, İntihar Etti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BOŞANMA NEDENİ ŞİDDET

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlçesi'nde taksi şoförlüğü yapan 64 yaşındaki Erkan Demirsoy'un, konuşmak için evine çağırdığı eski karısı Birgül Akgül'ü (45) tabanca ile vurduktan sonra intihar etmesi olayının ayrıntıları belli olmaya başladı.

Erkan Demirsoy'un ikinci eşi olan Birgül Akgül ile 17 yıl evli kaldığı ve bu evlilik boyunca eşinden şiddet gören Birgül Akgül'ün son dört yıl içerisinde iki kez boşanma davası açtığı, ancak Demirsoy'un ısrarı üzerine vazgeçtiği ortaya çıktı. 1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaleminde 16 yıldır memur olarak görev yapan Birgül Akgül'ün, bir yıl önce üçüncü kez dava açtığı ve çiftin bu kez boşandığı öğrenildi. Demirsoy ve Akgül çiftinin 16 yaşında Birkan isimli bir oğulları bulunurken, Erkan Demirsoy'un ilk evliliğinden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (30) ve Tufan (24) isimlerinde iki oğlu olduğu ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da yaşadıkları kaydedildi.

AKLİ DENGEMİ YİTİRMEK ÜZEREYİM

Birgül Akgül'ün dün mesai arkadaşlarına, 'Yarın eski eşimle bir kez daha konuşacağım. Beni çok sık arıyor. Biraraya gelemeyeceğimizi anlatacağım ve bir daha rahatsız etmemesini isteyeceğim. Bundan sonra kendi hayatımı yaşamak istiyorum. Onun baskıları ve psikolojik sorunlarıyla ben de akli dengemi yitirmek üzereyim' dediği öğrenildi.

BİRKAN HASTANEYE KALDIRILDI

16 yaşındaki Birkan Demirsoy, olayı komşularının telefon etmesi üzerine ziyarete gittiği arkadaşlarının evinde öğrendi. Baygınlık geçiren Birkan Demirsoy, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada Erkan Demirsoy'un çalıştırdığı taksi durağındaki iki şoförün, komşusunun ve boşanma davasında tanıklık yapan iki arkadaşının [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlçe [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ne getirilerek ifadelerine başvurulduğu belirtildi.

TARTIŞMA İZİ YOK

Olayın meydana geldiği evin salonunda yapılan incelemede ise herhangi bir tartışma izine rastlanmadığı, Demirsoy ve Akgül'ün meyve suyu içtikleri belirlendi. Savcılığın incelemesinden sonra evden çıkarılan cenazeler otopsi için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Birgül Akgül'ün çantası ve ceptelefonu ise evin 50 metre gerisine park ettiği 48 UM 742 plakalı özel otomobilinde bulundu. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] / [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eski, etti, karısını, vurup, İntihar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karısını öldürüp intihar etti PassioN Haber Arşivi 0 21 Nisan 2012 19:11
İntihar etmek isteyen karısını ipten aldı KarakıZ Haber Arşivi 0 21 Kasım 2011 10:09
Ağabeyini vurup intihar etti prensess Haber Arşivi 0 23 Haziran 2009 22:14
Düşük yaptı diye eski karısını vurdu Angel Haber Arşivi 2 22 Ekim 2008 15:11