IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Temmuz 2011, 16:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
9 Yaşındaki Obez Çocuk Hayatını Kaybetti ...!




9 yaşındaki obez çocuk hayatını kaybetti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 140 kilogram ağırlığındaki 9 yaşındaki Taha Soysal, ailesi tarafından yatağında ölü bulundu. Solunum dolaşım yetmezliğinden hayatını kaybettiği belirlenen çocuğun cenazesi toprağa verildi.
Balı Mahallesi'nde İsmail ve Nermin Soysal çiftinin iki çocuğundan büyük olanı 9 yaşındaki Taha Soysal'ın, obezite rahatsızlığı nedeniyle 2 yaşından itibaren aldığı aşırı kilolar, son üç ayda yemek yemeyi azaltmasına rağmen 100 kilogramdan 140 kilograma ulaştı. Yakınlarının 1 haftadır neredeyse hiç yemek yemediğini ancak aşırı miktarda kola tükettiğini bildirdiği Soysal, geçen hafta sonu ailesi tarafından kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesinde serum takılmasının ardından evine gönderildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yemek yememeyi sürdürdüğü öğrenilen Soysal, dün uyumak için yattığı yatağında anne ve babası tarafından hareketsiz bulundu. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan ve hayatını kaybettiği belirlenen Soysal'ı tekrar hayata döndürmeye çalışan sağlık ekiplerinin çabası sonuç vermedi. Çocuğun, ''solunum dolaşım yetmezliğinden'' hayatını kaybettiği belirlendi. Ailesi tarafından hastane morgundan alınan Soysal'ın cenazesi, Balı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

"1 HAFTADIR BİR ŞEY YEMİYORDU"

Baba İsmail Soysal, oğlunun küçük yaştan itibaren kilo sorununun olduğunu, İstanbul'da götürdüğü bir hastanede de obezite teşhisinin konulduğunu anlatarak, şöyle dedi:

''Yemek vermediğimiz zamanlar sinirleniyor, kendini yumruklamaya başlıyordu. Ancak son 3 ayda yemeği oldukça azalttı. 1 haftadır ise neredeyse hiçbir şey yemedi. Buna rağmen 40 kilo daha aldı. Fakat aşırı derecede kola tüketiyordu. Karpuz ve diğer meyveler yedirmeye çalışıyorduk. Oğlumu haftada iki gün de rehabilitasyon merkezine gönderiyorduk. En son dinlenmek için yattığında bir süre sesi hiç çıkmayınca durumdan şüphelendik. Hareketsiz yatıyordu, hayatını kaybetmiş. Çok üzgünüm.''

Konuşma zorluğu çeken Taha Soysal, geçen yılın aralık ayında karnının doymadığından sürekli yemek istediğini, verilmediğinde de sinirlendiğini anlatmaya çalışmıştı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cocuk, kaybetti, obez


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yorganların altında kalan çocuk hayatını kaybetti MasteR06 Haber Arşivi 0 25 Aralık 2013 11:30
102 Yaşında Hayatını Kaybetti.. Düş Haber Arşivi 0 20 Eylül 2011 19:11
Yıldırımın çarptığı çocuk hayatını kaybetti Spammer Haber Arşivi 0 21 Temmuz 2009 03:57
19 çocuk diskoda hayatını kaybetti Angel Haber Arşivi 0 03 Ekim 2008 07:58