IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Temmuz 2011, 17:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üvey Anne Dehşeti..!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dehşeti


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da yanık tedavisi için hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki F.K.'nın vücudunun çeşitli yerlerinde ve cinsel organında ciddi yanıklar, kafasında darp izleri bulunduğu belirlendi. Doktorlara bilgi veren F.K., [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sinin gazetelere döktüğü akaryakıtı tutuşturarak vücuduna bastırdığını, kafasını kırdıktan sonra iğne iplikle canlı canlı diktiğini iddia etti. Üvey anne Leyla K. (35) gözaltında suçlamaları kabul etmedi ve sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Selçuklu ilçesi Zeki Altındağ İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi F.K., 3 yıl önce kanser olan annesi Döne K.'yı kaybetti. Bir ekmek fabrikasında işçi olarak çalışan baba Seyit Ali K. (42) ikinci evliliğini Leyla K. ile yaptı. İddiaya göre, üvey anne Leyla K., yaklaşık 10 gün önce altını ıslattığı gerekçesiyle banyoya soktuğu F.K.'nın cinsel organını, vücudunun bir bölümünü ve yüzünü akaryakıtla tutuşturduğu gazete kağıtlarıyla vurarak yaktı.


Bir süre evde iyileşmesi beklenen F.K.'nın yaralarını amcası Mehmet K.(48) gördü ve nasıl oluştuğunu sordu. Küçük çocuk, vücudunu üvey annesinin yaktığını anlattı. Ciddi yanıkları bulunan F. K., Konya'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan F.K., SÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada F. K.'yı muayene eden Selçuk Üniversitesi (SÜ) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meltem Energin, F.K'nın cinsel organı ve vücudunun değişik bölgelerinde derin yanık izleri bulunduğunu bildirdi.
F.K.'nın "Annem beni yaktı" dediğini anlatan Energin, çocuğun yapılan muayenesinde başındaki kesiğin evde gelişi güzel iğne ve iplikle dikildiğini fark ettiklerini belirtti. Çocuğun çekilen filminde her iki bacağında da kırıklar bulunduğunu tespit ettiklerini ifade eden Energin, ''Küçük çocuk, yaşadıklarından psikolojik olarak çok etkilenmiş. Psikiyatrist arkadaşlarımız destek veriyor. Ciddi düzeyde kansızlık ve beslenme bozukluğu mevcut. Küçük çocukta çok ciddi yanık ve yaralanmalara rastladık. Raporumuzu hazırlayıp adli mercilere ilettik. Hazırlanan rapor doğrultusunda annenin tutuklanması ve çocuğun devlet güvencesine alınması için girişimlerde bulunuldu.'' şeklinde bilgi verdi.
Doktorların, vücudundaki yanıkların nasıl oluştuğuyla ilgili sorusuna F.K. şu cevabı verdi: "Annem gazeteleri gazyağına batırıp tutuşturdu. Sonra da vücudumun her yerini yaktı. Beni karyoladan atıp, sürekli dövüyordu. Yaralanan başım çok kanayınca iğne ve iplikle kendisi dikti."

F.K.'nın iddiaları üzerine gözaltına alınan Leyla K., suçlamaları kabul etmedi. F.K'nın parkta oynarken düşüp yaralandığını, yanıkları ise kendi kendiye yaptığını savundu. Poliste ifade verdikten sonra adliyeye sevk edilen Leyla K., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

22 aylık bir bebeği bulunan ve halen hamile olan Leyla K.'nın, hastanenin hazırladığı rapor doğrultusunda tutuklanması için bir üst mahkemeye başvurulduğu bildirildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anne, dehşeti, Üvey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Üvey Anne Baba olmak Ecrin Sağlık Köşesi 0 17 Ağustos 2011 13:41
Konya'da Üvey Anne Dehşeti! (Anne Denmez buna) MasteR06 Haber Arşivi 0 06 Temmuz 2011 18:28
Üvey anne dehşeti Lucifer Haber Arşivi 3 08 Nisan 2010 01:13
Üvey anne ve babalara öneriler YapraK Aile Evlilik ve Çocuklar 0 25 Aralık 2009 20:30