IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Temmuz 2011, 00:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kırkpınar Ağası'ndan Kılıçdaroğlu'na Sitem.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağası Seyfettin Selim, 650. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yağlı Güreşlerinin finalini izlemek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye geleceği yönünde söz veren [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Genel Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile ilgili, "Sayın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Er Meydanı'na geleceği sözünü vermişti. Yarın Er Meydanı'na gelmiyor. Bir daha çağırmam" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağası Selim, eski [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ağaları Mehmet İriş, Murat Köse, Alper Yazoğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, 650 yıllık geleneğin, kurumsal kimlik kazanmış bir sorumluluğun, bugünkü mesulleri ve hizmetkarları olduklarını söyledi.

Bu bilinç ve anlayışla değişik zamanlarda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ağalığını üstlenmiş arkadaşları ile "Yağlı Güreş'in bugünkü temel meseleleri konusunda ortak hassasiyetlerini ve kanaatlerini kamuoyu ile paylaştıklarını vurgulayan Selim, şöyle devam etti:

"Atalar büyük yaşamışlar, şüphesiz bize de büyük yaşamak düşer. Bizler mirasyedi kültürüyle hareket edemeyiz. Bu bayrağı en yukarı nasıl çekeriz onun gayretleri içindeyiz. Bu zamana kadar hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık. Bundan sonra da kaçınmayacağız. Bu geleneğin gönüllü finansörleri olmaya devam edeceğiz. "

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ağası selim, açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Genel Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nun söz vermesine rağmen yarın yapılacak final güreşlerini izlemek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye gelip gelmeyeceği yönündeki sorusunu ise Selim şöyle yanıtladı:

"Sayın Kılıçdaroğlu,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye geleceği yönünde söz vermişti. Genel Başkan, yarın Er Meydanı'na gelmiyor. Bir daha çağırmam. Bu kadar söylüyorum. Bir daha onu çağırmam. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Genel Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'yi de 2 sefer çağırdım. O da gelmedi. Bu sefer çağırmadık. Bir daha çağırmam. Bize söz verdi gelmedi. Burası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Er Meydanı. Ben olaya siyasi bakmıyorum. Buraya gelmelisiniz, gelmek lazım. Ata sporumuz diyoruz. Destekliyoruz. Bize söz verdi. Neden gelmiyor? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin çok önemli meselesi mi var? Biz mi bilmiyoruz? Savaşa mı girdik? Ben üzüldüm şahsen. "

Başbakan Recep
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın yarın 650. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yağlı Güreşlerini izlemek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye geleceğini vurgulayan Selim, şunları kaydetti:

"Başbakanımız Sayın Recep
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın final güreşlerine katılacak olması bizleri heyecanlandırıyor. Kendisini Er Meydanı'nına çok yakıştırıyor ve her yıl aramızda görmeyi umuyoruz.

Sayın Başbakanımızın yağlı güreşlere de katkısı olacak. Ata sporumuza destek verecek. Ben isterdim ki, Sayın Kılıçdaroğlu'da gelsin. Ben ağa olursam bir daha çağırmam. " - EDİRNE

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağasından, kılıçdaroğluna, kırkpınar, sitem


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Genelkurmay Mehteranı'ndan Kırkpınar Marşı PassioN Kültür ve Sanat 0 06 Mayıs 2012 13:12
Fatih Ürek Kırkpınar ağası oluyor PassioN Haber Arşivi 0 26 Nisan 2012 21:13