IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Temmuz 2011, 09:40   #31
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aziz Yıldırım tutuklandı




Pentagram , üyelerimiz tarafından mesajların rapor edildiği halde silme gereği duymuyorum. Çünkü açık sözlü bir cevap vermek istiyorum sana.

Neden siyaset yasak yasak deyip duruyorsun, nedenini sen kendin çok güzel gösteriyorsun. Futbol ve Siyaset'i bir birine karıştıran senin gibiler olduğu sürece burada Siyaset yasak olmaya devam edecektir.

Siyaset ve Futbolu bir tutuyorsun, neden futbol konuşmak yasak değil diyorsun, yahu arkadaşım, futbol centilmenlik ve saygı demektir. Saygı ve centilmenlik sınırları içerisinde her türlü konuşma ve bilgi paylaşımı yapılabilir. Ama siyaset öylemi , madem sen bu kadar siyaset meraklısısın , siyaset yorumlarına açık sitelerde var. 2007'den beri forumun bu kuralını öğrenmiş olman gerekmiyormu. Öğrenmiş olsanda uyman gerekmiyormu ?

Lütfen , bak LÜTFEN diyorum konuyu saptıracak mesajlar yazmayalım.

İyi IF'ler.

__________________
Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m...
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Temmuz 2011, 10:28   #32
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aziz Yıldırım tutuklandı




Siyaset ve futbol ayrı şeyler mi? Sanırım Türkiye'de yaşamıyorsun. Neyse bu mevzuyu uzatmıyorum; çünkü bu cümle üzerine zaten hiçbir şey yazılmaz. Ayrıca eğer ki iletilerimde;

- Kişisel haklara saldırı
- Hakaret
- Küfür
- Yalan beyânat
- Seviyesizlik

gibi ithamlar varsa elbette silersin. ama bunların hiçbirisi yoksa ve tamamen saygı çerçevesinsw ben yorum yapıyorsam ve sırf bunu hazmetme güçlüğü çeken bir kişinin şikayeti üzerine palaspandıras o iletim silinecekse bende hakkımı ararım. belki onlar bu alemde yokken ben giriştim bu işlere bizde neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz ama hiç böylesi tavırlar ile kArşılaşmadım doğrusu. gerçekten git gide çok şaşırmaya başladım. şunu diyeyim mi 2007'de üye olduğumda işte forum bu demiştim ama 2011'e geldiğimde görüyorum ki afedersiniz ama 2 3 kişi çıkıp koskoca yönetim anlayışının algılarını değiştirebiliyor kolayca. belkide bu iletim silinecektir ya da belkide ben banlanacağım hiiiç sorun değil; Mohikan, "istersen biraz yapıcı ol forum hakkında eğer ille de eleştir yapacaksan" dediği için bu parafı yazdım. Bence benim gibi düşünen birçok insan var. 2 yorum yazıyoruz birisi çıkıp "daaan" yasak diyip kapatıyor önüne geleni. Evet bir ton siyasete açık forum var ama ben buradayım. Sence neden? Neden 2007'den beri başka bir yere gitme gereği duymuyorum ya da sen mesela yöneticiliğin alındı elinde vs. sen neden terkedip gitmedin burayı!? Asıl ben lütfen diyorum ve vizyonunuzu genişletin birazz. Bakış açılarınızı da tabi. Evet bende hata yapıyorum en doğrucu ben değilim elbette; ama görünen köyde kılavuz istemiyor be hacı. O yüzden iletilerimde hak ihlali varsa istersen benide sil forumdan ama yok değilse o zaman zahmet olacak ama böylesi "işte silerdimde, şikayet ediliyorda vs" gibi iletiler yazmayalım.

Tamam sakinim.

 

Alt 13 Temmuz 2011, 10:37   #33
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aziz Yıldırım tutuklandı




Siyaset ile futbolu bir tuttun ya , diğer yazdıklarının hiç birisi gözümün önüne gelmedi : )

Birde sende birşey dikkatimi çekti, her mesajında postunda " belki silinecek bu post " yazıp duruyorsun, futbolla siyaseti bir tuttuğun gibi yöneticileride bir tutuyorsun.

Evet saydığın şeyleri yapmamışsın ama senin önceki 2 postunda yaptığın " aba altından sopa göstermek ". Ondan sonra sayarsın ben bunlarımı yaptım diye. Hepimizin bu foruma takılma sebebi vardır, ancak en temel amacımız bence , sağlıklı bilgi paylaşımları olmalıdır. Benim sana saygım var, olmalıda. Ama seninde bana saygın olmalıdır, bu arada ben hacı değilim. Birde son postunda aklınca banada birisinin ismini kullanarak "aba altından sopa göstermeye " çalıştıysan yanlış yaparsın.

Bak ne güzel sohbetimizi ediyoruz bu saydığın şekilde oluyor şu anda ama sende hoşnutla karşılarsınki burası yeri ve zamanı değil.

Buyur pm yoluyla konuşalım arkadaşım. Bu konunun daha fazla saptırılmasını istemiyorum.

İyi IF'ler.

__________________
Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m...
 

Alt 13 Temmuz 2011, 13:16   #34
noir
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aziz Yıldırım tutuklandı




Pentagram, bizim prensibimiz kimseyi şikayet etmek değildir bir; bizim yaptığımız şey, sadece durum tespitidir. Sen nasıl insanlar hakkında yorumlarınla durum tespiti yapıyorsan bizim de yaptığımız şey senin yorumların hakkında durum tespiti yapmaktır. Eğer senin hakkında yapılan yorumlardan rahatsız oluyorsan o zaman başkaları hakkında yorum yapma. Eğer böyle düşünüyorsan, o zaman senin demokratik kişiliğin gelişmemiş demektir. Demekrosi, her ne kadar senin gibi düşünmeyen insanlar olsa bile, farklı görüşlerin birbirleriyle saygı içerisinde yaşaması demektir. Eleştiriyorsan eleştirilirsin unutma. Eleştirilmekten korkuyorsan da bir daha eleştirme.

 

Alt 13 Temmuz 2011, 16:51   #35
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aziz Yıldırım tutuklandı




Aslına Bakarsanız Konu Kilitlemek Yerine Yorumları Silmek Daha Mantıklı Diyeceksiniz Ama Böyle Bir Düşünce Biçimine Sahip Olan Bu Konuyu Farklı Yönlere Atıyorsa Atılan Postun Yenisinin Geleceğinden Kesinlikle Eminim.


Bu Düşüncede Olduğumuz Sürece Siyaset İle İlgili Açılan Konularda Bile Yapılan Kısıtlamaları Haklı Buluyor Olacağım Sayenizde.


İkili Tartışmalara Meğil Verilip , Şahsa Hakaret Ve Konuyu Saptırıldığını Gördüğüm İçin Konu KİLİT.


Konu LeyLa tarafından (13 Temmuz 2011 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.
 

 

Etiketler
aziz, tutuklandı, tutuklandı, yıldırım, yä±ldä±rä±m


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aziz Yıldırım Ruj Sporcular 0 04 Eylül 2011 13:59
Aziz Yıldırım gözaltında Aze Haber Arşivi 25 06 Temmuz 2011 17:36