IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Temmuz 2011, 13:32   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Clınton ve Demirtaş Görüşmesi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Bdp Grup Başkanı Selahattin Demirtaş'la Conrad Otel'inde görüştü. Görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ve ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Philip Gordon ile Bdp Milletvekili Gültan Kışanak'ın da katıldığı görüşme yaklaşık 20 dakika sürdü.

Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Demirtaş, Clinton'ın Türkiye'deki muhalefet partileriyle görüşmek istediğini söyledi.

"Demirtaş, şu anda Meclis'te yemin etmediği için milletvekili sayılmıyor. Bir siyasi partinin genel Başkanı konumunda değil. Bu durumda Clinton Demirtaş'la görüşerek acaba Türkiye'ye nasıl bir mesaj vermek istedi."

İNANCIMIZ TAM

Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Demirtaş, Clinton'ın Türkiye'deki muhalefet partileriyle görüşmek istediğini söyledi. Demirtaş, "Türkiye'deki temel sorunların çözümüne ilişkin olarak parti politikalarımızı paylaştık. Türkiye'deki tüm sorunların, en basitinden en ciddisine kadar tüm sorunların, iç dinamiklerin etkisiyle birlikte çözüm arayışıyla birlikte çözülmesinin mümkün olduğunu kendisiyle paylaştık. Türkiye, kendi sorunlarını uzlaşı ve diyalog içerisinde çözebilecek potansiyele sahiptir. Bunu değerlendirebilmek elbette ki iktidarıyla muhalefetiyle bizlerin elindedir. Bu konuda siyasetin başarılı olması Türkiye siyasetini güçlendirir. Türkiye'de bu potansiyel vardır. Arzuladığımız demokrasiye henüz ulaşmamış olabiliriz, ama bunun inancını, gücünü ve kararlılığını tartışıyoruz. Sorunlarımız olmakla birlikte biz gelecekten umutluyuz. Her gün sorun ve sıkıntı yaşayan bir ülke olsak da biz kendi sorunlarımızı çözebilecek güçlü bir demokratik muhalefete, güçlü bir demokratik potansiyele sahibiz. Görüşlerimizi özetle bu şekilde ifade ettik" diye konuştu.

Açıklamanın ardından Demirtaş otelden ayrıldı.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
clınton, demirtaş, görüşmesi, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Demirtaş'tan flaş açıklamaSelahattin Demirtaş : "İç güvenlik paketi müzakere sürecinin önünde ciddi bir bariyer oluşturu Cappy Haber Arşivi 0 13 Şubat 2015 16:55
Iş Görüşmesi OzGuR Fıkra 0 01 Mart 2012 11:48
İş görüşmesi hayvan Komik Loglar 3 27 Kasım 2011 04:30
İş Görüşmesi :) Mekanyap Fıkra 0 02 Nisan 2010 00:22