IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2011, 12:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Traktörle oynarken öldü




Traktörle oynarken öldü

Konya'da kuzeniyle birlikte gizlice aldıkları anahtarla bahçedeki traktöre binen 4 yaşındaki kız çocuğu, kuzeninin kontak anahtarını çevirmesiyle hareket eden traktörün duvara çarpması sonucu hayatını kaybetti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aşağıpınarbaşı Mahallesi 16712 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tornacı olan 3 çocuk babası İsmail Sevinç'in (38), ortanca çocuğu olan Rahime Nur Sevinç (4), aynı yaştaki halasının kızı S.F.Ç. ile birlikte bahçede bulunan traktörün anahtarını evdekilerden habersiz çekmeceden alıp dışarıya çıktı. Rahime Nur, iki aydır çalışmadığı iddia edilen 42 ED 264 plakalı traktörün tekerinin üzerinde bulunan bölüme, kuzeni ise şoför koltuğuna oturdu.

İki kuzenin oynamaya başladığı traktör, S.F.Ç'nin kontağa soktuğu anahtarı çevirmesiyle çalışarak hareket etti. Bahçede ilerlemeye başlayan traktör, önce bir ağaca daha sonra duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle traktörden fırlayan Rahime Nur, duvara çarptıktan sonra yere düştü. Başına aldığı darbe sonucu ağır yaralanan küçük kız, babaannesi Rahime Sevinç (60) tarafından fark edildi. Çağrılan ambulansı bekleyemeyen yakınları tarafından özel bir otomobille Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Rahime Nur, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Otopsi için hastane morguna kaldırılan çocuğun, savcının yaptığı ilk inceleme sonucunda beyin kanamasından öldüğü belirtildi. Otopsinin ardından aileye teslim edilen çocuğun cenazesi, bir battaniyeye sarıldıktan sonra yakınlarının kucağında minibüse taşındı. Hastanede eşiyle birlikte güçlükle ayakta durabilen baba İsmail Sevinç, bir kaç gündür kızı Rahime Nur'un garip hareketlerde bulunduğunu ifade etti. Baba İsmail Sevinç, hayat dolu bir çocuktu diye tanımladığı kızının kendisini mahallede herkese sevdirdiğini de söyledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
oynarken, traktörle, öldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bomba yüklü traktörle saldırı Katherina Haber Arşivi 3 16 Kasım 2012 16:16
Ne gerek vardı? Diablo 3 oynarken öldü! Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 3 28 Mayıs 2012 21:57