IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ağustos 2011, 14:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şanlıurfa'da Dehşet.




Şanlıurfa'da, 24 yaşındaki Mehmet Karakuş isimli genç, kent merkezinde dolaştığı sırada tartıştığı ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen kişiler tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Boğazı kesilen gencin ölüm haberini alarak morga koşan yakınları gözyaşı döküp sinir krizi geçirirken, polis cinayetin ardından kayıplara karışan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 21. 30 sıralarında kentin en işlek bölgesi olan Balıklıgöl civarındaki Bıçakçı Pazarı'nda meydana geldi. Tarım işçisi olan ve birkaç gün önce Manisa'dan Şanlıurfa'ya gelen Mehmet Karakuş, Akabe Mahallesi'nde ailesiyle birlikte iftarını açtıktan sonra dolaşmaya çıktı. Balıklıgöl'e giden Karakuş, güzergah üzerindeki Bıçakçı Pazarı'ndan geçerken tanımadığı ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen 2 kişi ile bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışma sırasında kaçan Karakuş, peşinden koşan 2 kişi tarafından yakalandıktan sonra boğazı kesildi. Karakuş, kanlar içerisinde yere yığılırken, bıçaklı saldırganlar ise kayıplara karıştı.

Olayı gören esnafların ihbarı üzerine bölgeye gelen polis, eşkali verilen 2 saldırganın yakalanması için çalışma başlatırken, ağır yaralı Karakuş ise ambulans ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Mehmet Karakuş, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Karakuş'un cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

AİLESİ İSYAN ETTİ

Karakuş'un ölüm haberini alan çok sayıda yakını de hastaneye akın etti. Sinir krizi geçiren Karakuş ailesinin fertlerini, yakınları ve polisler teselli etmeye çalıştı. Kürtçe ağıtlar yakan ve fenalık geçirenlere acil serviste müdahale edildi. Öldürülen Mehmet Karakuş'un ağabeyi Nazım Karakuş, "Kardeşim dolaşmaya çıkmıştı. Neden öldürdüler onu?" diye gözyaşı döktü. Kardeşinin öldürüldüğü Bıçakçı Pazarı'na yakın bölgede oturduğunu söyleyen Nazım Karakuş, "Kardeşimin öldürüldüğü bölge uyuşturucu ve uçucu madde bağımlılarının meskeni olmuş durumda. Defalarca durumu polise ve yetkililere bildirdik. Bugüne kadar hiçbir önlem alınmadı. Bizim bu çağrımızı duymaları için kardeşimin ölmesi mi gerekiyordu?" diye konuştu.

CENAZE ARACININ CAMINI KIRDILAR

Polisin güvenlik önlemi aldığı morg önünde uzun süre gözyaşı döküp ağıt yakanlar, Mehmet Karakuş'un cesedinin çıkarılışı sırasında da fenalık geçirdi. Cenaze aracına saldıran öfkeli kalabalık, aracın camlarını kırdı. Güçlükle sakinleştirilen Karakuş'un yakınları, olayı gerçekleştiren zanlıların yakalanmasını istedi. Polis, eşkali belirlenen 2 zanlının yakalanması için bölgede çalışma başlattı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dehşet, Şanlıurfada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Özel - Dehşet Çekici Bayan Avatarları, Dehşet Bunlar Kuzeyden Gelen Avatar ve Smiley 7 15 Ağustos 2012 21:38
Şanlıurfa - Birecik Ecrin Güneydoğu Anadolu Bölgesi 0 06 Eylül 2011 17:18
Şanlıurfa - Siverek Ecrin Güneydoğu Anadolu Bölgesi 1 06 Eylül 2011 17:16
Şanlıurfa Sır İl ve İlçelerimizin Tarihçesi 0 29 Ocak 2011 18:51
Sac kavurması (şanlıurfa) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ocak 2011 21:56