IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ağustos 2011, 11:47   #1
Çevrimdışı
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yağışlar kuvvetlenerek devam edecek




Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Yalova, Bursa, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop, Çankırı, Yozgat, Çorum ve Amasya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yağışlar, bugünde Türkiye genelinde etkisini göstermeye devam ediyor...

Başkentte gece saatlerinde başlayan şiddetli sağanak ve dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi.

Şehir içi ve şehirler arası bağlantı yollarında trafiğin sıkışmasına, bazı araçların yolda kalmasına neden olan yağış sonrasında birçok evi de su bastı.

Ankara-İstanbul yolunda devam eden yol çalışması nedeniyle asfaltın kazılan bölümleri, yağmur suyuyla doldu. Yolun bir şeridindeki çalışma nedeniyle asfalt yaklaşık yarım metre derinliğinde, 3,5 metre genişliğinde kazılmıştı. Yolda çalışma yapıldığına dair işaret levhalarının az olması ve şiddetli yağış nedeniyle de levhaların görünmemesi üzerine, bazı araçlar yolun kazılmış kısımına düştü. Yolun bu kısmına düşen TIR ve kamyonet gibi araçlar kendi çabalarıyla sudan çıkarken, küçük araçlar çekici vasıtasıyla kurtarıldı.
Emniyet güçlerinin tedbir almasına rağmen, şiddetli yağış nedeniyle araçların düşmesi engellenemedi.

Araç sürücüleri, yolda çalışma olduğuna dair işaret levhalarının az ve yetersiz olduğunu, sabit levhalar kullanılmadığını, plastik dubaların da yağmur nedeniyle kaybolduğunu iddia ederek, sorumlular hakkında şikayetçi olacaklarını, araçlarında oluşan zararın tazminini isteyeceklerin belirttiler.

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Yalova, Bursa) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı, zamanla iç kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Kütahya çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı zamanla doğusunun çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Adana, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat, Sivas, Kayseri, Niğde ve Aksaray çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı, zamanla kuzeyi çok bulutlu, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan, Erzincan ve Malatya çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
devam, edecek, kuvvetlenerek, yağışlar, yağışlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık