IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2011, 17:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Aile dostumuzsa ben niye bilmiyorum" :D




"Aile dostumuzsa ben niye bilmiyorum"

Polise taş atan BDP'li Yıldız, yasak aşkıyla Bodrum'da yakalandı. 2 çocuğunun annesi İlknur Yıldız ise ilk kez konuştu: Eşim, bu kadını 'aile dostum' diye tanıttı. Ben tanımıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
BDP Batman milletvekili Bengi Yıldız'ın adı son günlerde "demokratik açılım" söylevleriyle değil, "Bodrum'a da gittik beraber" şarkısıyla birlikte anılır oldu. Nevruz gösterileri sırasında polise taş atan Yıldız, Kürt sorunu üzerine kafa patlatmaktan yoruldu! Evli ve 2 çocuk babası Yıldız, koluna sevgilisi Deniz Uyan'ı takıp, Bodrum'da aşk tatili yaptı. Bira içip keyif çatan ikilinin görüntüleri ise olay yarattı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

'İHANETİ GAZETEDEN ÖĞRENDİM'
Yıldız, aşk yaparken 2 çocuğunun annesi İlknur Yıldız, Malatya'da idi. Eşinin aşk kaçamağını gazeteden öğrenen İlknur Yıldız, sessizliğini bozdu. Çocuklarının başında olduğunu ve ne yapacağını bilmediğini söyleyen Yıldız, eşinin Bodrum'da, üstelik bir kadınla birlikte tatil yaptığından haberi olmadığnı söyledi. Eşinin birlikte göründüğü kadını "aile dostum" diye tanıttığını da sözlerine ekleyen Yıldız, "Ben kadını tanımıyorum" dedi.

'KAFAM ÇOK KARIŞIK'
İlknur Yıldız, ayrılık iddialarına da yanıt verdi. Aldatılan kadın, "Eşinizden ayrı mısınız, boşanacak mısınız" sorusuna, "Ayrılık söz konusu değil. Resmiyette de yok, fiili olarak da. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Çok karışık duygular içindeyim. Çocuklarımın başındayım. Ankara'da oturmaya devam edeceğiz. Olayı dallandırıp budaklandırmak istemiyorum. Çocuklarım benim için önemli. Oğlum 7 yaşında, kızım ise 16. Çocuk olunca biraz farklı bakıyor insan. Onları düşünmek zorundayım" cevabını verdi.

PUSULA ŞAŞMIŞ!
Takvim'in Bengi Yıldız'ın aşk kaçamağı haberine, Gazetemen yazarı Celal Kazdağlı destek verdi: "Herkes tatilini istediği yerde yapar. Ama o kişi milletvekiliyse, hareketlerine dikkat etmeli. Hele o kişi Yıldız ise davranışlarına iki kat dikkat etmeli. Çünkü siz "ezilen bir halkın" hakkını savunuyorsunuz. Hadi Türkler'i çok dikkate almıyorsunuz hiç olmaz ise Kürtler'i dikkate alın. Çocuklara askere, polise, Türk Devletine taş attıracaksınız, sonra kurşun sıkanlara hiçbir şey demeyeceksiniz, ortalıkta görünmeyip kaçamak yapacaksınız. Derin PKK artık kaybediyor. Bengi Yıldızlar da kayboldukları derin sulardan çıkış için birbirine yol gösterip duruyor. Hala ellerindeki pusulanın doğru çalıştığını sanıyorlar


Konu LeyLa tarafından (25 Ağustos 2011 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aile dostumuzsa ben niye bilmiyorum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Dağı Niye Bıraktın Orada Kalsaydın" Rüzgar Haber Arşivi 1 28 Mayıs 2012 14:08
"Başörtülüyüm diye garnizona almadılar. Çocuklarımızı niye askere alıyorlar?" Ashriel Haber Arşivi 3 16 Ekim 2011 16:45
Şehit babasından Bakan'a: "Niye tedbir alınmıyor?" Angel Haber Arşivi 1 14 Ekim 2008 00:16