IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Kasım 2007, 13:23   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Milletin vekili PKK kamplarında eğitim almış!




DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan'ın Kuzey Irak'taki PKK kamplarında askeri eğitim aldığı ortaya çıktı.

DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan, Hakkari'deki operasyonda kaybolan 8 askeri almak için Kuzey Irak'a giden DTP Heyeti'ndeydi. Üzerine terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri serilmiş masada, PKK'lıların hazırladığı tutanağa imza atıp, ellerini sıkınca tepkileri üstüne çekti.

Ardından, 1992 yılında evlendiği eşi Salman Kurtulan'ın hâlâ Kuzey Irak'taki PKK kamplarında olduğu ortaya çıktı. Örgütün üst düzey yöneticileri arasında yer alan Salman Kurtulan'ın Strasburg'da, Avrupa Parlamentosu'nun önünde, Abdullah Öcalan için açlık grevi yaptığı da anlaşıldı.
Fatma Kurtulan, nikahtan 4 gün sonra dağa
çıktığı söylenen eşiyle ilgili iddiaları önce “özel konum” diyerek yanıtsız bıraktı, ardından “13 yıldır görmüyorum” açıklamasını yaptı.

O DA DAĞDAYMIŞ

Akşam Gazetesi'nden Recep CANPOLAT'ın haberine göre DTP'nin tartışmalı milletvekili Fatma Kurtulan'ın kendisinin de PKK Kadın Gerilla Birlikleri'nin (YAJK) askeri kanadında yer aldığı ortaya çıktı.

Kurtulan'ın YAJK askeri kanadında yaklaşık bir sene görev yaptığı, şehir ve kırsal gerilla eğitiminde aktif rol aldığı öğrenildi. DTP'li milletvekilinin YAJK'ta kalmak istediği ancak terör örgütünün sözde hiyeraşik yapısı gereği, HPG Silahlı Birlikleri Komutanı olan eşi Salman Kurtulan'la aynı kolda görev alamayacağından Türkiye'ye gönderildiği belirtildi.

KADIN İTİRAFÇI HER ŞEYİ ANLATTI

ArdIndan PKK'nın şehir organizasyonunda görev alan Kurtulan'ın, 2003 yılında da, DTP Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır ile birlikte Şehit Harun Kampı'nda siyasi ve askeri eğitim aldığı ortaya çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teslim olan “Doktor” kod adlı PKK itirafçısının verdiği bilgilere göre, Kurtulan ile Bayındır, kampta 3 ay kaldı.

Örgütte üst düzey görev alan kadın itirafçı; milletvekillerine kendisinin siyasi eğitim verdiğini söyledi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2 yıl bir devlet hastanesinde doktorluk yapan, ardından da örgüte katılan itirafçı, şehir örgütlenme eğitimi alan Fatma Kurtulan'ın bu tarihten itibaren, PKK'nın sözde Özgür Kadın Birlikleri (YJA STAR) bölge sorumlusu olduğunu iddia etti. PKK içinde kurulan kadın terör örgütleri, Abdullah Öcalan'ın İmralı'dan verdiği talimatla, 2005 yılında birleştirilmişti.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 11 Kasım 2007, 21:08   #2
αуℓιη
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Milletin vekili PKK kamplarında eğitim almış!




evet bu ak$amki haberLerde dikkatimi Cekti YAZIK! milletin vekiLi die seciLen insanin 3 ay Kampta egiTim aLmi$ oLmasi ßirakin her$eyi yanLarindan ßile gecmi$ oLmasi TÜRKIYE SINIRLARINDAN DEFEDILMESI demek oLacagi yerde MecLis koltuklarinda Hic ßir$ey oLmami$casina vekilligini yapiyor Sizce ßunun sucLusu kim?

 

Alt 11 Kasım 2007, 21:18   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Milletin vekili PKK kamplarında eğitim almış!




NE demek milletin vekili ya. Çok ayıp. Öyle bi milletvekili yok !

 

Alt 11 Kasım 2007, 21:21   #4
Alovepoem
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Milletin vekili PKK kamplarında eğitim almış!




Yeni haber olan ve sadece bir kişi için gecerlı olan birsey sanki bu! Tarihte az dağa geriye gidelim bakalım nevar.1993 senesinde Tuğgeneral Osman Pamukoğlu paşamızın PKK ile mücadelesinde teslim olan militanlar sürekli ifadelerinde ısrarla bütün bilgileri Ankaran aldıklarını dediği zamanlar bir kesim inanmamıstı.Israrla herkez Ankara tarafından bilgilerin verdildiğini bir sene boyunca farklı farklı kişiler dedi ve hepsinin bu şeyi üstüne basarak demesi Ankaraya gözleri çevirdi ama neyazarki sadece DTP denilen partimi sanıyorsunuz PKK siyasetteki eli ayağı daha ne kac farklı partiden kac farklı millet vekilleri var.Zaman gelicek bunlarda çıkıcak

 

 

Etiketler
almis, almış, eğitim, egitim, kamplarinda, kamplarında, milletin, pkk, vekili


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eğitim Bir - Sen Genel Başkan Vekili Özer: "Babasının İzinde Olan Esed Zalimine Lanet Zen Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2013 14:48
PKK, CHP'li Vekili Kaçırdı Thetis Haber Arşivi 0 13 Ağustos 2012 08:59